Az Amazon szűkmarkúan bánik az információkkal, de egy poszterrel és egy exkluzív előzetessel már elárulta a Fallout helyszínét és megjelenési ablakát.

2023.08.24. – A Bethesda és az Amazon, ha keveset is, de legalább néhány információt elárult a Fallout tévésorozat kapcsán. A hétvégén rendezett Gamescomhoz kapcsolódva a minap kiadtak egy posztert, rajta egy nem túl nagy meglepetést okozó évszámmal, valamint a sorozat cselekményének helyszínével.

Fallout előzetes a Gamescomon

A képet nem sokkal azután tették közzé az X-en, hogy Todd Howard, a Fallout 3-4-76 producere a hétvégi Gamescomon bemutatott néhány exkluzív részletet az Amazon Prime-ra készülő tévéshow-ból. A GamesRadar riportja szerint azt fűzte hozzá a látottakhoz, hogy „az egyik film, ami inspirálta a sorozatot, az Interstellar, amit szintén Johnatan Nolan írt”. A bemutatott egyperces előzetesről készült amatőr felvétel ki is szivárgott:

Egyelőre ennyi látható az egészből, bár Howard elkotyogta, hogy hamarosan jóval nagyobb betekintést engednek a show-ba. Elsőnek jól jönne a fenti videó jobb minőségű publikálása, de azért kivehető belőle néhány fontos részlet. Megjelennek például az Acéltestvériség katonái, néhány ikonikus jelenet a játékból, egy cowboy kalapos ghoul és egy vakító atomrobbanás. A végén még láthatjuk korábbi sejtésünk megerősítését, hogy a sorozat 2024-ben kerül fel a Prime Video kínálatába.

Előzmények

A játéksorozat 1997-ben debütált, a legutóbbi játéka pedig a 2018-as Fallout 76 multiplayer, aminek nemrég indult a 14. évada, Fight for Freedom címmel. A legutóbbi nagy játék, egyben a franchise eddigi legkelendőbb darabja a 2015-ös Fallout 4. Csak a megjelenése napján 12 millió példány fogyott belőle, világszerte. A gyártó Bethesda tavaly közölte, hogy a Fallout 4 2023-ban ingyenes jelen generációs frissítést kap, Xbox Series X/S-re, PS5-re és PC-re. Ez számos új funkciót tartalmaz majd, a jobb teljesítmény érdekében.

És a helyszínfotókat, amiket levadásztunk, láttad már?

Hátborzongató hasonlóság: megjöttek az első fotók a Fallout sorozat helyszínéről

×