A főszereplő jelentette be, hogy a Fallout első évadának forgatási munkálatai a napokban lezárultak, így mostantól lehet vágni a centit.

Az Amazon Prime mindent megtesz azért, hogy nagyobb tényező legyen a streaming piacon, ezért egyre több saját készítésű tartalommal áll elő. A sorozatok többnyire elég jók is: ott a Szamaritánus, A térség, A periféria, vagy a The Boyz és akkor még nem beszéltünk a szuperprodukció színvonalon gyártott A hatalom gyűrűiről. Bár utóbbi az Amazon reményeivel ellentétben viszonylag langyos fogadtatásban részesült, a szolgáltató nem tesz le róla – folytatja, de közben más nagyszabású terveket is megvalósít.

Ezek egyike a Fallout videojáték franchise-ból készülő tévésorozat.

Forrás: Bethesda

A produkció egyik legismertebb színésze, Walter Goggins az Instagramon jelentette be, hogy befejeződött a forgatás. Mint írja, egy ideje csendben volt (nyilván a közösségi média megjelenéseire érti), mert nagyon lefoglalta a meló, de végre befejezték a Falloutot, amit már most

„kib@szott cunaminak” nevez.

Ezzel a jellemzéssel valószínűleg a sorozat tempóját és grandiózusságát méltatja, szóval jó látni, hogy a belsős infók szerint is valami igazán különlegesre készülnek az Amazonnál. A GameStar úgy számol, hogy a dobozba kerüléssel belátható közelségbe került a premier, ami valószínűleg 2023 végére vagy 2024 elejére várható. Addig jó és alapos utómunkát kívánunk a Westworldöt is jegyző Johnathan Nolan és Lisa Joy showrunner-párosnak.

A díszleteket a kiszivárgott fotók alapján aligha érheti panasz:

Hátborzongató hasonlóság: megjöttek az első fotók a Fallout sorozat helyszínéről

 

×