Az Epic Games az elmúlt napokban folyamatosan vezette fel az új szezont. A Fortnite Chapter 4 Season 4 órákon belül debütál.

2023.08.24. – Az Epic Games az elmúlt napokban folyamatosan bombázta képekkel a Twitter oldalát. Nem véletlenül, hiszen a Fortnite játékosok pénteken új szezon élvezhetnek már. A Chapter 4 Season 3 véget ér, helyét pedig a Season 4 veszi majd át. A pletykák szerint Season 5 már nem érkezik, hanem egy újabb pályaváltásnak lehetünk szemtanúi valamikor télen.

Míg korábban kifejezetten titokzatos volt a cég, addig a héten meglepően sok, konkrét adatot osztottak meg a szezonnal kapcsolatban. Néhány Outfit is feltűnt a képeken, de fegyvereket, tárgyakat, sőt, megújult városokat is felfedezhettünk a promóciós képeken. Általában a leleplező videót is a szezon megjelenésével egy időben, reggel publikálja a cég, ám ezúttal azzal sem vártak túl sokat. Csütörtök délután fel is került a játék hivatalos YouTube csatornájára a képanyag, melyet egy Battle Pass és Gameplay bemutató követhet majd a frissítés megérkezés előtt. A videóban feltűnik az összes Battle Pass skin és néhány új fegyver működését is megismerhettük.

Igazán ütős felhozatallal jön a Fortnite Battle Pass

Fortnite Battle Pass

Fortnite Battle Pass

A Fortnite szezonja a Last Resort nevet fogja viselni, erősítve a korábban is pletykált rablásos tematikát. Ahogy a fentebbi képen is látható, igazán sokszínű felhozatallal érkezik a Battle Pass. Az Epic egyrészt erősíti a játék történetéért felelős outfiteket is, ám a kollaborációk sem maradnak el.

Ezek közül kettőt érdemes kiemelni. Az egyik Khaby Lame, aki a TikTok egyik legnagyobb sztárja a mai napig. A mára már ikonikussá vált mozdulatait sem hagyhatták ki a fejlesztők. A másik pedig nem más, mint a napokban startoló Ahsoka sorozat főszereplője Ahsoka Tano. Az Epic Games ezúttal sem tudott hibázni, minden réteget becélzott a legújabb Fortnite Battle Pass. A frissítési procedúra várhatóan péntek reggel 9 körül startolhat el. A szerverek feléledését pedig 12-13 óra környékére várhatják a rajongók. Remélhetőleg komolyabb hibák nélkül le is zajlik a folyamat.

Hamarosan játszhatunk is vele – Elkészült a GTA V Fortnite változata

×