Ez a két perc annyira feltolja az adrenalinszintet, mint két óra battle royale. Itt a sztárparádés Feláldozhatók 4 vérgőzös trailere.

2023.08.24. – Kevés izgalmasabb friss videó nézhető ma a kivénhedt akciósztárokat felvonultató franchise legújabb filmjének előzetesénél. A Feláldozh4tók (EXPEND4BLES) sztorija ezúttal egy nagymenő fegyverkereskedő világhódító tervei körül forog. A jól ismert csapatnak pedig új tagokkal kiegészülve kell megakadályozni a globális katasztrófát. A filmben láthatólag nem spóroltak semmin: égett a pénz nem csak a pirotechnikára, hanem a CGI-ra, járművekre, sztárokra is. Utóbbiak névsora ismét elég impozáns:

  • Jason Statham
  • Sylvester Stallone
  • 50 Cent
  • Megan Fox
  • Dolph Lundgren
  • Tony Jaa
  • Iko Uwais
  • Randy Couture
  • Andy Garcia

„A Feláldozhatók minden fegyverrel és szükséges képességgel felvértezve a világ utolsó védelmi vonala: az a csapat, amit akkor hívnak, amikor minden más lehetőség odaveszett. De az új stílussal és taktikával érkező új csapattagok igazi vérfrissítést hoznak – ajánlja a filmet a Lionsgate.

Az új generációt Fox, Jacob Scipio és Levy Tran képviseli, és a helyzet az, hogy a franchise szellemi atyja, Stallone kezd háttérbe szorulni a sorozatban. Ez nyilván szándékos: Sly, bármennyire is jó erőben van a korához képest, közel 80 éves. És ilyen életkorban már nincs az a kondi, amivel ne jelentene túl nagy kockázatot akciójeleneteket forgatni. A Feláldozh4tókról nem csak a plakát, hanem a legújabb előzetes is azt árulja el, hogy

a banda feje már inkább Jason Statham karaktere, Lee Christmas.

Ami pedig a vérben úszó friss előzetest illeti, az alkotók nem is tehetnék nyilvánvalóbbá, hogy mennyire közönségfilmről van szó. Filmkritikai lózungok és nagy szavak helyett stílusosan netes fórumokban talált kommenteket feliratoznak – olyanokat, amelyek igazi 18+-os felnőtt filmet várnak a Feláldozhatók sorozattól. Az erőszakorgiát követelő hozzászólásokat válogatottan kreatív elhalálozások és látványos robbanások követik. Leviszi a hajad. Pedig ez még csak egy trailer.

A közkívánatra szuperbrutális Feláldozh4tókat az Act of Valorral és A kimenekítési projekttel bizonyított akciórendező, Scott Waugh dirigálta. Megint látványos munkát végzett – szeptember 21-től a magyar mozikban is kiderül, mennyire.

Ebből is jött – egyelőre lopva felvett – előzetes:

Kiszivárgott a trailer: megvan mikor jön és hol játszódik a Fallout sorozat

×