Zack Snyder, az Igazság Ligája rendezője ellátogatott a Gamescom 2023-ra, hogy bejelentse a készülő epikus sci-fi filmsorozat videojáték változatát is.

2023.08.23. – Több meglepő esemény is zajlott a tegnap esti Gamescom 2023 megnyitón. Például ismét betrollkodott a csávó, aki a GTA VI-ot követelte. Később megjelent a híres rendező Zack Snyder, aki bemutatta a Rebel Moon előzetesét is. Ebből kiderült, hogy a történetet nem is egy, hanem több filmen keresztül szeretné bemutatni. Azonban hozzá tett még valamit.

Zack Snyder a Rebel Moon univerzumában játszódó kooperatív játékot is tervez.

A 300 és az Igazság Ligája rendezője a németországi Kölnben megrendezett Gamescom 2023 színpadán jelentette be a játékot, miután bemutatta a Rebel Moon első teljes hosszúságú előzetesét. Íme:

Snyder munkássága eddig is mélyen összefonódott a képregényekkel, a horrorral és a fantasy-val. Valamivel a Frank Miller által írt és illusztrált képregényen alapuló 300 megjelenése után Snyder szerződést kötött az EA játékóriással egy videojáték-sorozat elkészítésére. Eddig egyik játék sem jelent meg, és a fejlesztésről is keveset tudni. Az azonban biztos, hogy Snyder már jó ideje érdeklődött a játékfejlesztés iránt.

A most bejelentett játékot Snyder egy kooperatív RPG-ként Írja le, ami a Rebel Moon univerzumban játszódik. A játékosok saját, egyéni lázadó karaktert hozhatják létre. A Rebel Moon Snyder számára egy lehetőség, hogy belemerüljön egy olyan szórakoztatóipari közegbe, ami eddig elérhetetlen volt számára. Snyder a Rebel Moont egy kiterjedt multimédiás franchise-ként képzeli el, és a készülő film – az első a kettőből – csak egy lehetséges iteráció lesz.

Zack Snyder Rebel Moon játék

A játékot egyébként a Super Evil Megacorp nevű fejlesztőstúdió készíti majd, és kizárólag a Netflix szolgáltatásában jelenik meg. A Super Evil Megacorp korábbi munkái közé tartozik a TMNT: Splintered Fate, egy kooperatív beat’em up, ami az Apple Arcade-ban érhető el.

A Rebel Moon filmek egyébként egy Star Wars filmsorozat ötleteként indultak. 2012-ben, nem sokkal azután, hogy George Lucas eladta a Star Wars márkát a Disney-nek, Snyder felvetette nekik a Rebel Moont. Akkor a Disney elkezdte vizsgálni, hogy milyen lehetne a Star Wars új korszaka. A Disney végül elvetette az ötletet, de Snyder megtartotta azt, remélve, hogy egy napon még filmet csinálhat belőle.

A 2021-es Army of the Dead című zombis mozi sikere után Snyder produkciós cége szerződést kötött a Netflix-szel, így jöhetett létre két Rebel Moon film és most egy videojáték is. Jelenleg a co-op játék fejlesztés alatt áll.

Ezt láttad már?

28 egészen fantasztikus játék lehet a tiéd teljesen INGYEN a Steamen

×