A Warzone Ranked felhozatalát folyamatosan figyelgetik a fejlesztők. Egy komplett csapat dönti el, hogy mely játékszereknek kell kikerülnie a módból.

2023.08.22 – A Warzone Ranked megérkezésekor kifejezetten kevés tiltást élvezhettünk. Említésre méltó volt a Riot Shield, pár tárgy és jármű kikerülése, illetve néhány játékmechanikai változtatás. Fegyverkorlátozásokat nem is kaptunk, mely a Modern Warfare II szigorú szabályainak ismeretében kifejezetten nagy meglepetés volt. Arra azonban számítani lehetett, hogy a Béta időszak tapasztalatai alapján folyamatosan igazítják majd ezeket a fejlesztők.

Warzone RPG-7

A Season 4-es Reloaded frissítés aztán ismét megszólalt a Treyarch. Akkor a KV Broadside, A Dragon’s Breath Ammo és az Explosive Ammo után az X13 Auto és a Basilisk került tiltólistára. Időszerű volt, hogy a Warzone ötödik szezonjára is készüljenek valamivel a fejlesztők. A kompetitív csapat összeült, hogy megvitassák az elmúlt hetek változtatásait, és tiltólistára pakoljanak néhány fegyvert.

Ezúttal az RPG 7 és a Strela-P repült!

Jelenleg a földön még esélyes, hogy megtalálhatjuk ezeket, hiszen a Treyarch legutóbb is csak picit később nyúlt a Ground Loothoz, ezen nem kell meglepődni, ha ismét így lenne. Fontos kiemelni, hogy ezeket a változtatásokat egy konkrét bizottság elemzi és hozza meg, így biztosan nyomos okuk volt a fejlesztőknek a lista bővítésére. Elméleti síkon a tiltott tárgyak visszatérhetnek a jövőben, ám eddig erre még nem igazán volt példa.

Az alábbi Warzone Ranked tiltásokkal érdemes még kalkulálnunk

Korábban egy shotgun és több lőszer szenvedte meg a fejlesztők ténykedését. Ezen kívül a mód elstartolása előtt tudni lehetett, hogy bizony a Riot Shieldet sem vihetjük magunkkal. Továbbá:

  • KV Broadside
  • X13 Auto
  • Basilisk
  • Dragon’s Breath ammo
  • Explosive ammo, melynek köszönhetően effektíve tiltásra kerültek az egyhites Sniperek is

Ide sorolhatjuk még a Cluster Mine és Bomb Drone-t is. Nem lepődnénk meg, ha a Season 5 Reloaded után ismét módosulna a fenti felhozatal.

Vége a hagyományos kampánynak, a Modern Warfare 3 teljesen más lesz

×