A Season 5 frissítése az egyik kategóriának kedvezett leginkább. A Warzone SMG felhozatala virágkorát éri az update óta. Ne aggódj, segítünk választani.

A Warzone fejlesztői Season 4 végén és Season 5 elején rendesen megtépázták a játék metáját. Az összesített állással délután jelentkezünk, ezúttal az egyik kategóriát vizsgáljuk majd meg jobban. Kétségtelen, hogy a legutóbbi frissítések egyértelműen az SMG kategóriának kedveztek. Al Mazrah szigetén sem jönnek rosszul, ám Ashika és Vondel pályáin egyenesen kötelező választások lehetnek jelenleg.

Sokan azonban nem tudják pontosan, hogy melyik fegyverek felé érdemes kacsingatni. Szó sem róla, több kiváló SMG is van a játékban, ám mindig érdemes lehet kideríteni, hogy melyek a legjobb választásaink. Egy azonban biztos, közepes távolságokon lehetnek ezek igazán hasznosak. Szerencsére WarzoneLoadout ezúttal is a segítségünkre siet, így nem sokat kell gondolkodnunk a kiegészítők listáján sem.

Nézzük is a három kötelező választást!

BAS-P -Warzone Loadout

Warzone

FSS Hurricane – Warzone Loadout

Warzone

ISO 45 – Warzone Loadout

Warzone

A fenti képeken nem csak a kötelező kiegészítőket, de a Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk. Ennek köszönhetően az egyes attachmentekből is kihozhatjuk a legtöbbet. Remélhetőleg a játék fejlesztői a Reloaded frissítésig már nem nyúlnak bele jobban a játék metájába. A fenti összeállításoknál érdemes lehet számításba venni a saját szájízünket is. Kiindulási alapoknak tökéletesek, de féljünk módosítani rajtuk, ha valamiért jobban fekszik egy másik Barrel vagy épp Optic.

Ha inkább az AR-t preferálod:

Fura a loadout, de pusztít – Így szereld fel az M4-et Warzone-ban

 

×