A Warzone fejlesztői folyamatosan alakítják az egyes fegyverek erősorrendjeit. Az M4 azonban igazi kedvenc a játékosok között.

A Warzone és a Warzone 2 népszerűsége a több hiba és az esetleges csalókérdés mellett is töretlen. Igen, biztosan lemorzsolódtak korábbi játékosok, de újak is érkeztek helyettük. Arról nem is beszélve, hogy hamarosan a mobilos Warzone is becsatlakozhat a történetbe. Éppen ezért magabiztosan kijelenthető az is, hogy mindenki számára van egy kedves éra a játékból. Sokan az ‘OG’ időszakot, Verdanskot emlegetik, de biztosan vannak olyanok is, akik Calderát vagy Al Mazrah-t favorizálják.

Természetesen nem csak a pálya kérdéses ilyenkor. A fegyverek is megosztják a közösséget. Van, aki a DMR korszakot sírja vissza, de a Kar98k és M4 kedvelők is sokan vannak. Ebben a bejegyzésben az utóbbi szeletnek kedveskedünk  TheKoreanSavage segítségével. A fegyver mindkét Warzone verzióban megtalálható, a játékosok imádják. Persze egy-egy rosszul egyensúlyozott korszakban hamar eltűnhet az élről, de teljesen ellehetetleníteni még szerencsére nem sikerült a fejlesztőknek.

Így szereld fel az M4 fegyvert Warzoneban

A fejlesztők a Season 5 elején enyhe gyengítésben részesítették, de ez sem okozhat túl nagy problémát, továbbra is erős választás lehet. A tartalomgyártó azonban egy meglehetősen fura összeállítással kedveskedett a Warzone közösségnek, mely jelentősen eltér a megszokott metától. A legtöbb játékos a Cronen Mini Pro, Aim OP-V4 vagy Schlager 3.4x távcsövekkel használja az M4-et. A loadout érdekessége, hogy Optic nélkül kell használni majd a fegyvert. Nézzük is az ajánlott kiegészítők listáját:

  • Muzzle: XTEN Ported 290
  • Barrel: Hightower 20’ Barrel
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Laser: FSS Ole-V Laser
  • Magazine: 60-round mag

A fegyver ereje megkérdőjelezhetetlen, a legnagyobb probléma a torkolattűz és a füst lehet, mely zavaró lehet az új játékosok számára Optic nélkül. A veteránoknak azonban ezek már nem hátráltató tényezők, ráadásul az M4 kezelése sem a legnehezebb. Egy próbát mindenképp érdemes tenni a fenti összeállítással, a visszajelzések kifejezetten pozitívak a videó alatt. Most már csak reménykedni kell, hogy a Warzone fejlesztői nem nyúlnak hozzá a fegyverekhez a lassan érkező Reloaded frissítésig.

Nem mindenki marad:

Óriási veszteség: lelépett a Call of Duty egyik atyja – de vajon miért?

×