Most hétvégén érdemes lesz felmenni a Steam oldalára, hiszen több játékkal is játszhatunk teljesen ingyen. Utána pedig kedvezményesen megvehető.

2023.08.18. – Teljesen megértjük azokat, akik néha úgy érzik, nem tudják eldönteni, hogy mivel játszanak. Főleg akkor nehéz a helyzet, amikor jön a hétvége, van idő leülni a gép elé. Ilyenkor nagy öröm számunkra, hogy ajánlhatunk néhány címet, melyek most ráadásul ingyen elérhetők. Tudjuk, hogy az ingyenes hétvégék alkalmával elérhető játékok valószínűleg megvannak már a rajongóknak, de talán jó móka lehet annak, aki még sosem játszott velük.

A Steamen most 3 játék is ingyen játszható egész hétvégén. Tehát PC-n.

Ingyen, de nem örökre

Az ingyenes hétvégék és az ingyenes időszakok alkalmával mindig fontos megemlíteni, hogy a játékok csak egy darabig játszhatók ingyen, tehát nem maradnak meg. Ilyenkor azonban mindig jó hír, hogy a kiadók kedvezményesen kínálják őket, abban az esetben, ha mégis tovább játszanánk. De nézzük, mi is játszható most ingyen.

FIFA 23

Gyakorlatilag a nyakunkon van az EA Sport FC 24 megjelenése, ami jelentős változás az EA focis játékainak életében. Az EA tavaly szakított hivatalosan a Fifával, de a kiadó nem adta fel: külön folytatja. Miközben hamarosan tényleg érkezik az új cím, a FIFA 23 még mindig jó kikapcsolódás lehet azoknak, akik sosem játszottak vele. A játék tehát egész hétvégén ingyen játszható PC-n, a Steamen keresztül. Közben ha megtetszik, 75 százalékos kedvezménnyel húzhatod be.

FIFA23 letöltés

Forza Horizon 5

Száguldj Mexikó vibrálóan színes és folyamatosan változó nyitott tájain, határtalan, önfeledt vezetéssel a világ több száz legnagyszerűbb autójának volánja mögött. A Forza Horizon 5 leírása már önmagában megadja az élményt. Ha sosem próbáltad ki, ezen a hétvégén érdemes lehet lecsapni rá, ha valamennyire szereted az autós játékokat. Jó hír, hogy ha megtetszik, akkor gyakorlatilag minden egyes csomag 50 százalékos kedvezménnyel lehet a tiéd.

Forza Horizon 5 letöltés

Ha ez nem lenne elég, a Steam kínálatában most a Let’s Build a Zoo című játék is ingyen játszható a hétvégén. Ahogy a neve is mutatja, ez egy állatkert-építős játék, ami nagyon nyugis szórakozás lehet. Kicsit el lehet menekülni az online játékok világából.

Mindegy melyik játékot választod, nagyon jó szórakozást kívánunk a hétvégéhez!

Ezt láttad?

MINDEN, amit tudnod kell a Starfieldről, mielőtt fejest ugrasz a végtelenbe

×