A PlayStation Plus Extra és Prémium előfizetők szeptemberben nyolc játékhoz veszítik el a hozzáférést, augusztus végén pedig még egy cím kerül ki.

2023.08.16. – Mindig nagyon szomorú beszámolni arról, amikor a PlayStation Plus előfizetés kínálatából játékok kerülnek ki. A dolog azonban sajnos elkerülhetetlen, bár jó hír, hogy mindig jönnek új címek is. A PlayStation Plus Extra és Prémium szintek előfizetői szeptemberben 8 játékhoz veszítik el a hozzáférést, augusztus végén pedig egy további cím távozik.

Természetesen a hír nem újdonság, hiszen a PlayStation Plus kínálatából minden hónapban távoznak játékok, bármennyire is szomorú ez. Augusztusban például 10 játék kerül ki, olyanok mint a Borderlands 3, a Yakuza 0, a The Crew 2, és még sok más. Ez sajnos azt jelenti, hogy utána már nem lehet velük játszani a szolgáltatás részeként.

Ahogy arról a PlayStation Game Size beszámolt, augusztus 31-én a Steep is távozik, szeptemberben pedig a következő játékok:

  • Chicory: A Colorful Tale
  • Death end re;Quest 2
  • Deathloop
  • Nidhogg 2
  • Steep (Augusztus 31)
  • Through the Darkest of Times
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
  • Watch Dogs
  • Watch Dogs 2

Ezek szerint tehát ez az utolsó esély, hogy a PlayStation Plus előfizetéssel játszunk ezekkel a játékokkal. A Game Size értesülései szerint szeptember 19-én távoznak a játékok, szóval addig van idő.

Érdekesség, hogy a lista leginkább Ubisoft játékokat tartalmaz, valamint néhány neves indie-játékot, például a Chicory-t és a Nidhogg 2-t. A Deathloop 2022 szeptemberében került be a PlayStation Plus Extra kínálatába, így egy év után távozik. Tekintettel arra, hogy a Deathloop a Microsoft tulajdonában van, a PS Plusból való távozása nem nagy meglepetés.

Mivel néhány neves játék tehát szeptemberben távozik a PlayStation Plus kínálatából, érdekes lesz látni, hogy a következő hónapokban milyen címek kerülnek be. A PlayStation Plus Extra és Premium tagok további 17 játékot próbálhatnak ki, köztük a Lost Judgment, a Destiny 2: The Witch Queen, a Destroy All Humans 2 Reprobed, a Cursed to Golf és még sok más játékot.

Emellett a Moving Out 2 és a Sea of Stars 2023 augusztusában kerül be a PS Plus Extra és Prémium kínálatba.

Ezt láttad?

Teljesen megújul az Office szeptemberben – Így alakítja majd a Microsoft

×