A McDonald’s limitált csomagolásokkal, és az ősz egyik legjobban várt sorozatpremierjével ünnepli a márka popkulturális múltját. Jön a Loki szósz.

2023.08.15.Kevés olyan márka van a világon, ami több filmben, sorozatban vagy akár zeneszámban szerepelt volna, mint a McDonald’s. Az étteremlánc eddigi egyik legnagyobb globális kampányában ezért a popkultúrával való összefonódását ünnepli világszerte – így Magyarországon is.

Szóval jön az a bizonyos Loki szósz is a magyar Mekibe, amit már az elmúlt hetekben láttuk a külföldi éttermekben.

Augusztus 15-től egyedi, a Meki vendégjátékával készült alkotásokat idéző csomagolásban lesznek elérhetők a népszerű mekis termékek. Emellett, mivel a McDonald’s különleges szerepet játszik majd a Marvel Studios egyik legnagyobb őszi évadpremierjében. A sorozatrajongók a Loki 2. évadához kapcsolódó tartalmakból is ízelítőt kaphatnak.

A limitált, „Ahogy itt is szerepel” csomagolású termékek, úgymint a Big Mac, a sajtos McRoyal, valamint kísérőik, a nagy burgonya és a nagy üdítő, illetve a közepes méretű elviteles zacskó augusztus 15-től lesznek elérhetők a McDonald’s éttermekben. Persze a McDrive-ban és házhozszállításkor is megkapjuk.

Emellett elérhető lesz az új, szintén limitált kiadású Loki édes-savanyú szósz, ahogy az a Loki című sorozat következő évadában is szerepel. A szósz különlegessége, hogy amikor a rajongók beolvassák a szószos tálka fedelét a Snapchat applikációban, egy felugró ablakban a sorozat által inspirált, exkluzív tartalmat érhetnek el.

Egyetlen popkultúrával foglalkozó kampány sem lehet teljes merch-ök nélkül. Ezért a McDonald’s a londoni székhelyű gördeszkás és utcai ruházati márkával, a Palace-szal működik együtt. A márka egyedi ruhadarabokat, sőt gördeszkát is tervezett a promócióhoz. Akár a magyar rajongók is beolvashatják az egyedi csomagolásokon található QR-kódot, amivel az exkluzív PALACE MCDONALD’S online boltba jutnak el. Itt megrendelhetik ezeket a különlegességeket.

A Loki édes-savanyú szósz tehát ez alapján augusztus 15-től lesz elérhető a McDonald’s-ban. A sorozat indulására azonban még sokat kell várni, az ugyanis csupán október 6-én indul a Disney+ szolgáltatásban.

Ezt láttad?

335 (!!!) film került ki a SkyShowtime kínálatából, de 128 új érkezett

×