Igen, születésnapja alkalmából a kínai McDonald’s kiadott egy hordozható konzolt, amin kiválóan fut a klasszikus Tetris.

Itt az ideje, hogy elfelejtsd a Nintendo Switch-et vagy a Sony Project Q-t. A hordozható játékok legújabb változata ezeknél sokkal nagyobb dobás. Persze csak viccelünk, de az biztos, hogy nagyon szomorúak leszünk, ha ezt nálunk nem lehet majd megszerezni. Egyelőre ugyanis csak Kínában érhető el a Tetris, aminek olyan alakja van, mint egy nuggetnek.

A kis konzol a csirkés McNugget 40. évfordulója alkalmából jelent meg, ami először 1983-ban került a McDonald’s étlapjára.

A McDonald’s kínai weboldala szerint bármely vásárlás mellé igényelhető, nagyjából 1500 forintnak megfelelő összegért. Elvileg valamilyen aranyos tok is jár hozzá. Az igazáság kedvéért: valójában erre túlzás azt mondani, hogy konzol, ez egy zsebszámológép szintű kis játékgép, amiről csupán az érdekessége miatt írunk. Nagyjából olyan, mint a kínai üzletekben még nálunk is kapható Tetris.

Az oldalon található leírás szerint a játék visszarepíti a rajongókat a gyerekkorukba és a McNugget hajnalába. Sajnos azonban tényleg csak Kínában érhető el.

Ez is érdekes:

Egészen remek filmek és sorozatok érkeznek júniusban a SkyShowtime kínálatába

 

×