10 éve kezdte a CS:GO karrierjét az a hazai esportoló, aki mostantól a NaVI CS:GO csapatát erősíti, mint hivatalos elemző. De ki is ő?

2023.08.15. – Ha 2013 és 2020 között valamennyire is érdekelt a hazai CS:GO élet, akkor biztosan találkozhattál a „flash” vagy épp „flashie” nicknévvel. Ha nem, akkor kicsit segítünk. Bea „flashie” Viktor többek között a Volgare, PixelFire és a K1ck Esports Club csapatát erősítette az elmúlt évtizedben. Rengeteg hazai és nemzetközi versenyt tudhat a neve mellett, kikerülhetetlen szereplője volt a hazai CS:GO világnak.

Játékosként a Salamander és a Budapest Five csapataiban láthattuk utoljára villogni 2020-ban. 2020 decemberében aztán éles váltás következett. Kiszakadva a hazai CS:GO életből az amerikai CLG Red csapatát erősítette, immár edzőként. Gyümölcsöző kapcsolat volt ez, a csapat 2023-as megszűnéséig rengeteg remek eredményt értek el együtt, kiválóan teljesítettek az ESL Impact szezonjaiban is. Augusztus 14-én azonban ez a szakasz is lezárult, igazán örömteli hírt olvashattak a hazai játékosok.

Flashie a NaViban folytatja tovább!

Bizony, S1mple és csapata immár magyar elemzővel vág majd neki a soron következő mérkőzéseknek. Flashie azt is elárulta a Twitter bejegyzésben, hogy a napokban startoló Gamers8 és a hamarosan induló ESL Pro League meccseinek elemzésében is aktívan részt vesz majd. A NaVi korunk egyik legerősebb CS:GO csapata, így a jövőbeli tervek között egyértelműen a Majorok és a legfontosabb kupák megnyerésérése szerepel majd.

Nyakunkon a CS:GO korszakváltás?

A Navi CS:GO, csgo csapata

A NaVi CS:GO csapata készen áll – Mémesített formában, egyenesen a hivatalos Twitter fiókról

Kétségtelen, hogy egy igazi korszakváltás előtt állunk. A Valve javában készíti elő a Counter-Strike 2 érkezését, mely jelentősen megváltoztathatja az erőviszonyokat. Ezt megfűszerezi a jelenleg is tartó átigazolási időszak, melyben a Navi a korábbi ötösét is megújította. Igazán izgalmas munka áll majd flashie és csapata előtt, hogy az „új” játékban is a világ legjobbjai között olvashassuk a nevüket.

Sok szerencsét és igazán gyümölcsöző kapcsolatot kívánunk flashienek és a NaVinak! 

Ilyen volt a CS:GO bétája – Ez vár a Counter-Strike 2-re is?

×