Lassan két hete nincs nyoma a Lockdown és Plunder Warzone módoknak. Sokáig nem lehetett tudni, hogy milyen ok állhat emögött.

2023.08.13. – Az elmúlt időszakban többször is megvicceltek minket a Warzone fejlesztői. Minden szerdán frissül a játék Playlistje, mely a játszható módokat színesíti, bővíti, cserélgeti. Ezekről előzetes információkat is tudhatunk a hivatalos blogbejegyzésnek vagy épp a Trello weboldalnak köszönhetően. A Call of Duty fejlesztői múlt héten és most szerdán is szerették volna, ha a Plunder játékmód megérkezik a játékba.

Sajnos a játékosoknak csalódniuk kellett, hiszen szerda este sem tért vissza sokak kedvence. A Raven Software azonban még péntek este is aktív módként jegyezte a Plundert, hiába nem volt megtalálható a játékban. Nem igazán lehetett tudni, hogy mi lehet az ok. Sokan azt hitték, hogy szimplán csak elfelejtették a fejlesztők. Kétszer azonban nem lehet eljátszani ezt, sejthető volt, hogy valami meghúzódik a háttérben.

Ezért nincs most Plunder

Szombaton azonban élesedett egy figyelmeztetés a Raven Twitter oldalán. Hamar kiderült, hogy a fejlesztők tudatosan kapcsolták ki a beígért Plunder és Lockdown módokat. Hibát említettek okként, ám pontosan nem nevezték meg, hogy milyen jelenségre gondoltak. Szerencsére a közösség hamar a többiek segítségére sietett. Nem kell nagy bugra gondolni, egyszerűen több XP-t adott a játék, mint kellett volna. A fejlesztők pedig nem igazán szeretik az irreálisan gyors Battle Pass fejlődést.

Túl sok XP-t adna a Plunder

Bizony, egyszerűen az XP farmolás miatt nem játszhat a közösség lassan két hete a fentebb megnevezett módokkal. A Plunder többször is a középpontba került a gyors XP szerzés miatt, úgy tűnik, hogy a Lockdown sem kivétel. Azóta nem érkezett frissítés a Raven Trello oldalára a hiba részletezéséről, valószínűleg soha nem is fog. Ennek köszönhetően jövő szerdán sem érdemes majd várni a különleges módok visszatérésére. A szokásos Battle Royale, Mini Royale és Resurgence lehetőséggel kell majd beérnie mindenkinek. Remélhetőleg a hamarosan esedékes Reloadedig azért megjavítják ezeket.

Titkos buffon esett át egy Warzone lőszer? – Így használd ki az erejét

×