B1inkin folyamatosan vizsgálja a Warzone fegyvereket. Úgy tűnik, hogy ezúttal is olyan változásra bukkant, melyről a fejlesztők nem szóltak.

Az ISO Hemlock a Warzone második szezonjában robbant be. Kötelező választás volt, olyannyira, hogy nem sokkal később már a Ranked módokból is kitiltották Modern Warfare II-ben. Elkerülhetetlen volt a nerf, de alig sikerült legyűrni. Aztán a negyedik szezon elejére már tényleg voltak sokkal jobb választások is, így kicsit háttérbe húzódott.

A Season 4 vége és a Season 5 eleje azonban rengeteg fegyverváltoztatást hozott magával. A fejlesztők a sebzésprofilokat teljesen újraszabták, miközben az akkori metát is tönkretették. A TAQ-V és a Cronen Squall még mindig nem rossz választás, ám szerencsére egyre több opciónk van ezek lecserélésére. B1inkin az elmúlt időszakban az AR, BR kategóriát vizsgálta, meglepő eredményre jutott.

Ezért kell használnod a .300 Blackoutot Warzone-ban


B1inkin a sym.gg weboldalán elemezte az értékeket. Hamar világossá válhatott, hogy az ISO Hemlock és a .300 Blackout párosítása irreálisan erőssé teszi a fegyvert. A TTK – Time To Kill idő 872 ms-re csökkent az alap, 1000 ms értékhez képest. Ez elsőre nem tűnik soknak, ám izgalmas tűzpárbajok közben bizony ez már érezhető érték. A fejlesztők nagy eséllyel módosíthattak valamit a lőszeren. Egyrészt nem kellene ekkora előnyt adnia, másrészt a korábban tapasztalható hátrányok sem olyan hangsúlyosak. Ennek köszönhetően bizony ütős Warzone párosításként tekinthetünk rá, a szakértő a „titkos Meta” kifejezést használta a videójában. A fejlesztők nem tettek említést a .300 Blackout lőszerek módosításáról, ezért a titkos kifejezés. A tartalomgyártó az alábbi kiegészítőket javasolja a fegyverhez:

  • Muzzle: Harbinger D20 (+0.99, +0.65,)
  • Barrel: Fielder T50 (+0.19, +0.25)
  • Optic: Aim OP-V4 (+0.87, -1.65)
  • Ammunition: .300 Blackout
  • Magazine: 45-Round Mag

A kiegészítők mellett a szokásos Weapon Tuning értéket is leolvashatjuk, melynek segítségével tényleg a maximumot hozhatjuk ki a fegyverből. Ennek ellenére érdemes lehet néha a saját szájízünkre is hagyatkozni, de kiindulási alapnak mindenképp tökéletes lehet a fenti javaslat. Remélhetőleg a fejlesztők egy ideig nem nyúlnak bele a metába.

Ismét pazar PlayStation ajándékokat kapnak a Call of Duty rajongók

×