Ütős szettel jelentkezett a fejlesztőcsapat. Ezúttal is a PlayStation Plus előfizetők járnak jól. Remek kérdés, hogy meddig marad ez így.

2023.08.10. – Annak ellenére, hogy a Microsoft továbbra az Activision-Blizzard bekebelezésén munkálkodik, még mindig kiemelt támogatást élveznek a PlayStation tulajdonosok. Elég csak a Sony konzollal rendelkező MW II előrendelők Oni skinjére gondolnunk. Ha az előző címeket vesszük alapul, akkor pedig szinte minden szezonban várhatnak valamilyen finomságot a PS4, PS5 játékosok. Úgy tűnik, hogy ezt a szokását nem is akarja megtörni a fejlesztői gárda a második szezonban sem.

Augusztus 2-án érkezett meg a Warzone, DMZ és Modern Warfare II ötödik szezonja. A felhasználók az elmúlt évekhez hasonlóan fejlődhetnek mindhárom címben, később pedig a mobilos Warzone és a Modern Warfare III is becsatlakozhat a buliba. Nem kellett sokat várnunk a friss PlayStation csomagra sem.

Nézzük is, hogy mit kapnak a PlayStation játékosok!

A csomag tartalma továbbra is az Oni Operator köré koncentrálódik, ütős szettet rakhatnak majd össze ezekből a játékosok. A tárgyak listája a következő:

  • Shade Thrower – Animált Lachmann-556 Blueprint
  • Gloom and Doom – BAS-P Blueprint
  • Oni Eclipse – Oni Operator Skin
  • Komainu Charm
  • Smoke and Shadow Sticker
  • Rooftop Shadow Calling Card
  • Beast of Darkness Emblem

A csomag augusztus 9-én élesedett a PlayStation Store felületén és a Modern Warfare II / Warzone 2.0 in-game boltjában. A PlayStation Plus előfizetők számára természetesen teljesen ingyenes lesz a Sony-exkluzív Season 02 Combat Pack. Amennyiben nem találnád meg a csomagot, ide kattintva weben is beválthatod.

Meddig járnak ezek a PlayStation jutalmak?

Az biztos, hogy jelenleg a PlayStation tulajdonosok járnak jobban, ám remek kérdés, hogy mi lesz a jövőben. A jelenlegi információk alapján a Sony és Activision szerződése 2024 végéig szól. Azonban érdekes lehet, hogy csak egyetlen egy játékra. Ez pedig nem más, mint a 2023 novemberében debütáló Modern Warfare III. Másfél évig tehát még számíthatunk hasonló finomságokra, ám nagy eséllyel a 2024-es címnél már akár a Microsof Xbox tulajdnosok járnak jól. A Call of Duty széria eltűnésétől azonban nem kell tartani, hiszen 10 éves szerződést írt alá a két óriáscég az elmúlt időszakban.

Nem érdemes elszalasztani – Ekkor leplezik le Warzone-ban az új COD-ot

×