A Season 4 vége és a Season 5 eleje felkavarta az állóvizet. A fejlesztők a Warzone sebzésprofiljait is teljesen újraalkották.

2023.08.13. – A Warzone-ban rengeteg ikonikus fegyvert találhatunk meg manapság is. Ide sorolhatjuk sokak kedvencét, az M4-et, de az MP5 is igazán hosszú múltra tekint vissza. Ezek néhányszor fel-felbukkantak a legjobb fegyverek között, ám sok esetben nem a legütősebb választások. A játékban sokszor az ezredmásodpercek is számítanak, így bizony nem érdemes a gyengébb fegyvereket választani.

A Warzone éles metaváltáson esik keresztül - Jól látható a Trend oszlopban

A Warzone éles metaváltáson esik keresztül – Jól látható a Trend oszlopban

Az elmúlt hetekben elképesztő mozgolódást vehettünk észre a toplistákon. Ez sem véletlen. A fejlesztők Season 4 végén és Season 5 elején olyan változásokat szállítottak, melyek indokolttá tették ezeket. Nem csak a teljes játék repertoárjának sebzésprofilját alakították át, de több, célzott gyengítés és erősítés is érkezett. Ezekhez konkrét értékeket nem csatoltak, így jelenleg is bőszen elemezgetik ezeket a Warzone szakértők és a különféle weboldalak. Éppen ezért szinte minden napra jut egy-egy érdekes felfedezés, ezúttal sem volt ez másképp.

Ideje ismét a kezünkbe venni a Warzone ikonikus SMG-jét?

Ezúttal a kompetitív szinten is releváns FaZe Booya jelentkezett egy ütős javaslattal. A loadout főszereplője nem más, mint a játék szintén egyik legikonikusabb daragépe, a VEL 46. Sokan csak MP7 néven illetik, hiszen a való életben is ezen a néven találjuk meg. Az SMG célzott erősítéseket kapott az elmúlt hetekben. A Warzone Season 5 frissítése buffolta a nyak- és törzssebzéseket, melyekkel nem igazán lehet vitatkozni.

A tartalomgyártó természetesen nem tartotta magában a kiegészítők listáját, bárki összerakhatja a fentebb is látható, igencsak kellemes loadoutot. Az alábbi Warzone attachmenteket kell beállítanunk:

  • Muzzle: Bruen Pendulum
  • Ammunition: 4.6mm Hollowpoint
  • Magazine: 50 Round Mag
  • Rear Grip: Schlager Soldier Grip
  • Stock: Demo RXT Stock

A VEL 46 népszerűsége nagyot ugrott az elmúlt napokban. Sejthető, hogy a Warzone játékosok előzetes videók nélkül is azt tapasztalták, hogy erősebb lett az ikonikus SMG. A Season 5 első fele egyértelműen az új meta és az erősorrend felállításáról szól. Remélhetőleg a fejlesztők ebbe már nem nagyon nyúlnak bele, bár a Season 5 Reloaded frissítésre sem kell már olyan sokat várnunk.

A Warzone fejlesztői megszólaltak – Ezért nincsen Plunder és Lockdown

 

×