Úgy néz ki, hogy egy kínai oldal jóvoltából megnézhetjük, hogy hogyan nézhet majd ki a PlayStation 5 Slim. Persze lehet, hogy átverés az egész.

2023.08.12. – Egyelőre mi is komoly fenntartásokkal kezeljük, és csupán érdekességként számolunk be a következő képekről. Ha lehet hinni Andrew Marmo újságírónak valamint egy videojáték-fejlesztőnek, akkor az internetre kiszivárgott a Playstation 5 Slim külseje.

Ahogy arról korábban sok pletyka keringett már, a Sony biztosan készül a PS5 konzol Pro változatának bemutatására. Ám minden egyes konzolgenerációban felbukkant már egy kisebb, slim változat. A slim nem tartogat a korábbi modellekhez képest teljesítményugrást, csak karcsúbb, könnyebb kivitelben hozza el a konzolt.

Nos, Andrew Marmo újságíró az X-en nemrég egy érdekes képet osztott meg, amiről azt állítja: így néz ki a PS5 Slim.

A saját bejegyzése után nem sokkal Andrew Marmo megosztotta BwE videóját is, aki az adatlapja alapján PS4 és PS5 szoftverfejlesztő. Ő a képpel ellentétben már egy videót osztott meg, ahol kézben tartja és jól megforgatja a konzolt. Természetesen egy kézzel, hiszen a konzol szemmel láthatóan nagyon pici.

Fontos megjelezni, hogy Andrew Marmo a kép forrásaként egy kínai fórumot adott meg, ami miatt különösen érdemes az egészet fenntartásokkal kezelni. Bár simán lehetséges, hogy a PS5 Slim már a fejlesztőknél van, előfordulhat, hogy a képen és videón látható cucc, csak egy kínai vacak. Egyébként ha ez valóban egy igazi PS5 Slim, nem tartalmaz teljesítmény-fejlesztést a korábbi PS5 modellekhez képest. Csak kisebb, kompaktabb.

Láttunk már PS5 kinézetű ócska konzolt, nem is egyet. A pletykák mostanában inkább a PS5 Pro körül forognak, ami állítólag dev kit szinten már a fejlesztőknél van. Adódik a kérdés, hogy a továbbfejlesztett PS5 konzol megjelenése mennyire befolyásolná a játékokat. Nos, a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick nincs meggyőződve arról, hogy a PS5 Pro-hoz hasonló fejlesztéseknek lesz értelme.

Bár még nem erősítették meg, de valószínűnek, hogy a Sony (a PS4-hez hasonlóan) egy középgenerációs frissítést dob piacra, 8K-s támogatással valamikor 2024-ben.

Ezt láttad?

A gamerek nagyon jól járhatnak – Ismét árat csökkentett az AMD

×