Leástunk a Wish mélyére, hogy elhozzuk a világ leggagyibb, legócskább konzolutánzatait.

Milyen szép emlékeink is vannak a legendás „sárgakazis” Nintendóról, milyen jókat játszottunk rajta, csak kár, hogy sosem volt köze a japán gyártóhoz. Az ilyen gépekből rengeteg féle és fajta készült, volt olyan, ami egy SEGA konzolra hajazott, de volt olyan is, ami egy billentyűzetet imitált. Egy közös volt bennük azért, mindegyikbe pontosan ugyanazt a rossz minőségű 9999 játékot is tartalmazó sárga kazettát kellett belegyömöszölni.

Nyilván nem véletlen, hogy pont a kínai termékek lettek olyan népszerűek hazánkban az eredetiekkel szemben, hiszen az átlagbérekből is leginkább ezekre futotta. Meg persze ott van az „okosba megoldjuk” szellemisége is, aminek köszönhetően lett a sárgakazis árus a helyi búcsúk elengedhetetlen és keresett alakja.

Ez azonban már teljesen kihalt hazánkban, ellentétben Kínával, ahol még mindig hasonló helyzetek uralkodnak. Ezért talán nem is csoda, hogy a mai napig virágzik a már messziről a gagyiságtól bűzlő olcsó konzolok piaca, aminek egyik legnagyobb platformja a szintén kínai Wish.

Csak  azért, hogy lássuk mennyire virágzó egy ágazat ez, elhoztam egy jó pár olyan bóvli „konzolt”, amilyet nyilván Kínából származtathatunk, és amiket a Wish sötét mélyében találhatunk épp. 

620 játék és csak 1400 forint???? NMÁ

Mini, Console, Classics, TV

Mini Game Entertainment System, szintén 620 játékkal, 7000-ért. De legalább négy gombos a NES utánzat kontroller.

Mini, Videojáték, Console, Ajándékok

Szóval 12,000-ért kapsz egy ilyen Switch-PS Vita frankensteini szörnyeteget, amin 20.000+ játék van (no-no, amivel reklámozzák az biztosan nem), de megszoktuk már, hogy ezek általában egymás különböző verziói.

Playstation, Videojáték, Toy, Video Games & Consoles

Fogalmam sincsen, hogy micsoda ez, de 700 forint és bűvös 620 játék van rajta.

Mini, Videojáték, pspgameconsole, tvoutput

Kísértetiesen hasonlít valamire, csak tudnám mire… Igazából teljesen mindegy, ránézésre megmondom, hogy kiváló vétel!

Playstation, Console, Nintendo, gamingconsole

Na jó, ezekről tényleg nem tudom mik, a leírásában ugyanis az áll, hogy: „Játszható Gameboy tok iPhone Xr tokhoz Retro Game Boy borító konzol iPhone 12 Mini 11 Pro Max X Xs Mx 6S 7 8 Plus SE 2020-hoz”. 

case, Mini, plus, Console

Mini árkád sztéjsön, ami egyébként lehetne jó is, de valószínűleg nem az.

Mini, Machine, Videojáték, Toy

Igen, láttunk már ilyet, de minden bizonnyal ennek van a leghosszabb neve, meg nem mellesleg a jövőből érkezett: „2022 Latest 5.1inch/4.3inch Portable Video Game Console Handheld Game MP5 Player for PSP Retro Dual Rocker Joystick HD Color Screen Support TV Out Video Game Consoles for GBA/NES 20000 Free Game X6/X7/X7Plus/X12 Option with free gift headphone,kids toy gifts”.

Videojáték, Toy, pspgameconsole, gaes

Újabb klasszikus Ninti utánzat, aminek az érdekessége az, hogy nincs neki. Cserébe viszont 600 beépített játék van rajta. Jó mi?

Mini, Videojáték, Console, Classics

Nem hiszed, el, de még mindig van ennek egy másik verziója. De ezen már a Minecraft is pörög!!!444!!4

Playstation, pspgameconsole, TV, handheldgame

Kitalálod, hogy ezt a mütyürt miről másolták? Csak azért, mert 5-20(wut?) játék van rajta, és 43.000 papírért árulják…

3dvisiongameconsole, Videojáték, ndsl, Console

Na jó, erre tényleg kíváncsi vagyok! Na nem azért, mert bedőltem volna az ellenállhatatlan marketingnek, nem-nem. Csupán érdekel, hogy a képen feltüntetett kontrollerek közül vajon melyik van a dobozban, illetve abból a 30-40.000 játékból mennyi a valós, illetve mégis mihez kellhet ennek Wi-Fi és 128 GB-os tárhely?! Majdnem elfejeltettem, hogy 4K-s!

Hdmi, Mini, Videojáték, miniarcade

Eskü, hogy nekem egy ilyenem, vagyis ennek valamelyik permutációjából van itthon, és kellemes meglepetés, de azért illúzióink ne legyenek: bitang gagyi.

Mini, Videojáték, Toy, Console

Igen, egy újabb Nintendo kamu, 620 VAGY 821 beépített játékkal. De miért nem 820? Mi lehet az az egy?

Videojáték, Console, Classics, TV

A csúcsok csúcsa! Itt a legújabb XPRO, minden játékos álma! Nem csalás, nem ámítás, ez is egy időutazó masina egyenesen 2022-ből, 800+ nosztalgikus retro címmel, 4K felbontásban, csak most, csak nekünk 41.000 forintért!

Box, Videojáték, Console, gamepad

1000 játék egyetlen dobozban! Igen, ez a GameStation! Eleged van, hogy a Sony állandóan hiteget a PS5 készletekkel kapcsolatban? Hagyd a fenébe, a GameStation minden álmod valóra váltja! Vagy ez az OINY One?

Playstation, Videojáték, Console, Family

Mindenki álma a PXP jön, lát, és mindenkit levesz a lábáról! Sony dizájn Nintendo játékokkal! Ránézésre rémisztő minőség, amiből csak azért venném meg az összeset, hogy elpusztíthassam.

gamemp4player, Videojáték, Toy, Console

Nincs hozzáfűzni valóm.

5fa87d8de0d9899ea9715d72

Mélyebbre nem mertem menni a Wish sötét mocsarában, szóval elégedjetek meg ennyivel, a hamis konzolok gyűjteménye azonban itt még nem ért véget.

Ha te tudsz még ilyen gagyi konzol utánzatokat, akkor küldd el nekünk kommentben – főleg, ha az a PolyStation, esetleg egy menő GS5!

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×