Ma már egy világ ismeri a nevüket, de ők is kezdték valahol. Ilyenek voltak kisgyerekként a sorozat színészei, amikor a meghallgatásra jelentkeztek.

2022. 07. 29. – Nem gyakran tapasztalni akkora őrületet, mint ami a Stranger Things-t övezi, aminek negyedik évada a Netflix 3. legnézettebb sorozatává tette – szorosan a Wednesday és a Squid Game mögött. Ennek fényében talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy a benne szereplő színészek a 2020-as évek legnagyobb világsztárjai közé kerültek.

Hasonló érdeklődés övezi őket, mint anno a Harry Potter-filmek szereplőgárdáját, így minden elképzelhető módon foglalkozik velük a sajtó. Ezúttal: szerencsénkre, mert a Beyond Stranger Things című különkiadásban egy olyan műsort forgattak velük, amiben saját, 7-8 évvel ezelőtti casting videóikból kellett részleteket nézniük. A reakció minden pénzt megér:

A port.hu észrevett még egy igazán vicces videót, amiben az Eddie Munson-t alakító Joseph Quinn meséli el Jimmy Fallon műsorában, hogy hogyan menekült meg a reptéren a bevándorlásiak szorításából.

Az angol színészt kikapták a sorból, majd az őrszobára kísérték és várakoztatták, amíg utánanéznek a külföldi papírjainak. Később odahívták egy pulthoz, ahol azt tudakolták tőle, hogy mi dolga az Egyesült Államokban. Erre őszintén megmondta:

„Azért vagyok itt, hogy találkozzam Jimmy Fallonnal a Tonight Show-ban.” Képzeld el a yardok arcát…

Kisvártatva az egyik őr felismerte, és rendre utasította a társát azzal, hogy

„Hagyd békén Eddie-t!”

Quinn azzal a megjegyzéssel kapta vissza az útlevelét, hogy

„jobb lesz ha visszatérsz”!

És ki merne vitatkozni egy reptéri őrrel, vagy éppen többszázezer rajongóval:

AZTA: aláírásgyűjtés indult a Stranger Things egyik karakteréért!

×