Ugyan csak bétakliensből, szóval még az éles megjelenésig sok minden változhat, de elkezdhetjük leszűrni az FC24 megjelenésének erőviszonyait.

Hatalmas a hype az FC24 körül, ugyanis ez az EA első önálló futballjátéka, eddig a FIFA zászlaja alatt dobták piacra a játékaikat. Az önállóság biztosan temérdek nehézséggel jár, de emellett természetesen némi kényelmet is kell, hogy adjon a fejlesztőknek. Innentől kezdve elég önmaguknak megfelelni, így pedig a kreativitás is új szintekre emelkedhet.

A FIFA-szériából jól ismert Ultimate Team mód marad a játék középpontjában, azt viszont egészen eddig a hétig nem tudtuk, hogy pontosan mire is lehet majd számítani. Szerencsére elérkeztünk a hivatalos bejelentés hetéhez, tegnap lerántotta a leplet az EA Sports az UT előzeteséről.

A hatalmas játékkedvet még tovább fokozta, hogy az EA Sports tegnap szabadjára engedte az FC24 projektet, legalábbis szűk körben, ugyanis augusztus 10-től elkezdték terjeszteni a zárt béta kulcsokat.

Ez pedig azt jelenti, hogy ugyan csak bétakliensből, szóval még az éles megjelenésig sok minden változhat, de elkezdhetjük leszűrni az FC24 megjelenésének erőviszonyait. Az elmúlt 10-15 év toronymagasan Messi és Cristiano Ronaldo uralkodásáról szólt, sosem az volt a kérdés, hogy ki lesz a top 2-ben, hanem az, hogy éppen melyikőjük kap hajszállal jobb lapot a kanadaiaktól.

Nos, ez az időszak hivatalosan is véget ért, ugyanis a bétából kiszűrt adatok szerint egyikőjük határozottan csak foddernek lesz jó.

FUT Sheriff és Criminal_x készített egy képet, amire rábiggyesztették a két világklasszis új, FC24-es lapját. Messi statjai még talán elfogadhatónak számítanak a játék kezdetén, de sajnos Cristiano Ronaldo ideje végleg lejárt az EA szerint. Fizikálisan gyenge, nem tud passzolni, forgolódni szintén, de még ráadásul lassú is. Messi még ugyan megkapta a 80-as Pacet, amit valamilyen szinten ellensúlyoz a 94-es Dribbling. A passzai még mindig kiválók és a 89-es Shooting miatt sem kell szégyenkeznie. Az MLS liga ugyan szignifikánsan csökkenti majd az árát, de most már egyértelmű, hogy melyik lapot szeretnénk szívesebben látni a csomagunkban.

Ezt olvastad már?

Gamereknek be kell ülni! – A legjobb augusztusi mozipremierek

×