Nem minden a nyers erő.

2023.08.07. – Lassan egy hete éles már a Warzone legutóbbi frissítése. Az Activision fejlesztői csapata július 24-én felborította az akkori metát és bizony nem sok időt hagytak a pihenésre. A Season 5 frissítése is több gyengítést, erősítést hozott magával. Az első napok egyértelműen az utódok kereséséről szólnak. Az elmúlt napokban több ajánlás is megjelent, jelenleg is a sebzésadatokat elemezgetik a szakértők és tartalomgyártók.

Tény azonban, hogy nem mindig csak a fegyverek nyers ereje számít. Mit sem ér a brutális sebzés, ha a játékosok jelentős része képtelen megzabolázni az adott játékszert. Éppen ezért a kezelhetőséget is figyelni kell ilyen esetben. A Cronen és a TAQ-V néha túl nehéznek bizonyulhat, de aggodalomra semmi ok.

A Sakin MG38 lehet a játék legkönnyebben kezelhető fegyvere?

A fegyver gyakorlatilag 0 visszarúgással rendelkezik. Mindeközben pedig a TTK értéke is pazar marad. Arany középút lehet azok számára, akik a könnyen kezelhető fegyvereket részesítik előnybe, netán most kezdték a játékot. A fenti Twitter üzenetben több loadoutot is leolvashatunk, a Ranked ajánlás mellett mobilitásra építő vagy épp távolra is hatékony összeállítás is szerepel. Természetesen a szokásos Weapon Tuning értékek sem maradhatnak ki, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a fegyverből.

Nincs több titok – Íme a 2023-as Call of Duty:

Hivatalosan is leleplezték az új Call of Duty-t – Régóta kért funkció is visszatér a MW III-ba

×