10 nap múlva már Warzone eventben ismerkedhetünk az újdonsággal.

2023.08.07. – Míg az év elején azt hihettük, hogy nem érkezik új Call of Duty rész, addig mostanra kezdenek már felpörögni az események. Hétfő délutántól már nem kérdés, hogy a Modern Warfare III nevet viseli cím, megtörtént az első leleplezés a fejlesztők részéről. November 10-én jelenik meg az idei Call of Duty. Sőt, a bővebb leleplezésre sem kell már sokat várni. Augusztus 17-én, egy Warzone esemény keretein belül ismerkedhetünk meg az új címmel. Nézzük is az új logót:

Közben a marketinggépezet sem pihen. A Sledgehammer Studios Twitter fiókja a MW III színeiben úszik egy ideje, a hétvégén pedig a tartalomgyártók következtek. A népszerű Call of Duty játékosok, streamerek és „szakértők” egyedi csomagot kaptak a cégtől. Ezekben megtalálható volt egy papucs (mely a Slide-ra utal) egy konzervdoboz (Can) és egy régi mobiltelefon (Cell Phone) is.

Slide + Can + Cell = Slide Cancel!?

Bizony, a régóta kért Slide Cancel mechanika, trükk ismét visszatérhet a Call of Duty játékokba. A telefon néhány üzenetet is tartalmazott, melyek tovább erősítették a beismerés tényét. Ebben a fejlesztők világosan kijelentették, hogy sokkal gyorsabb mozgásra számíthatunk majd Al Mazrah térképén. A 2022-es Call of Duty egyértelmű hibái után sokan a mozgást kritizálták, úgy tűnik, hogy többé ezen sem kell már aggódni. Biztosak lehetünk abban is, hogy a következő napokban további információ morzsákat csepegtet majd a cég, nem fogunk unatkozni az októberi béta időpontokig vagy a novemberi megjelenésig.

Eddig jutottunk: hivatalosan is sz@r játék lett a Modern Warfare 2

 

×