Nagyon különleges álláshirdetést adott fel a Mattel, vagyis az a játékgyártó, akinek a Barbie-t is köszönhetjük.

2023.08.07. – Ezekben az időkben, amikor minden egyre drágább, és gyorsabban fogy a pénz, mindig felfigyelünk azokra a lehetőségekre, amik némi extra pénzt hozhatnak. Főleg akkor nagy az öröm, ha a pénzért cserébe például csak játszani kell. Erre kínál most lehetőséget a Mattel játékgyártó, ami most olyanokat keres, aki az UNO egyik új változatával hajlandó játszani.

A fizetés: 277 dollár, vagyis nagyjából 100 ezer forint óránként.

A cég célja egyébként, hogy ezzel népszerűsítse az Uno Quatro nevű játékot, ami tulajdonképpen a klasszikus UNO és az amőba keveréke. A kiválasztott „alkalmazott” egy hónapon keresztül heti 4444 dollárt (kb. 1,5 millió forint) kap, hogy idegenekkel játsszon Uno Quatro-t, és online tartalmakat készítsen az új játékról – írja a CNN. Ez azt jelenti, hogy egy hónap alatt kb. 6 millió forintot lehet keresni. Ezért heti 4 napon, napi 4 órát kell játszani a játékkal, valahol az utcán, az arra kijelölt pontokon.

A helyzet az, hogy ezzel a lehetőséggel az tud csak élni, aki New York-ban él, ugyanis ott kell saját sátrat felállítani és játszani az emberekkel az új játékkal. A Mattel nem rest ennyi pénzt kifizetni azért, hogy ezzel is népszerűsítse a játékot és nagyobb teret nyerjen a közösségi médiában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UNO (@uno) által megosztott bejegyzés

Az biztos, hogy ez egy álommunka annak, aki New York-ban él, ráér, és szeret játszani. Kár, hogy nálunk nincs hasonló.

Legutóbb a Subway ajánlott fel egy életen át ingyen szendvicset annak, aki megváltoztatja a nevét:

Ingyen szendvicset ad életed végéig a Subway, egyetlen feltétellel

×