Csak egy egyszerű dolgot kell meglépnie annak, aki szeretne élete végéig ingyen szendvicseket kapni a Subway üzletláncban.

2023.08.02. – Igen érdekes versenyt hirdetett az amerikai Subway szendvicsbár, ami mindenkinek tetszeni fog, aki szereti jókat enni. Egy egész életre szóló ingyen szendvicset kínálnak fel annak, akik hajlandó megtenni valamit, ami talán nem is annyira apróság.

Egész életében ingyen ehet a Subway-ben, aki hajlandó megváltoztatni a nevét „Subway”-re.

Egy szerencsés nyertes tehát, aki hivatalosan is megváltoztatná a nevét „Subway”-re, élete végéig ingyen kaphat húsos és dupla sajtos szendvicseket. Augusztus 1. és 4. között bárki jelentkezhet a versenyre online a SubwayNameChange.com oldalon.

„A Subway egy életen át ingyen szendviccsel jutalmazza azt a nagy rajongót, aki hivatalosan megváltoztatja keresztnevét Subwayre” – olvasható a cég honlapján közzétett közleményben. Sajnos a versenyben csak azok vehetnek részt, akik az Egyesült Államokban élnek, szóval még ne indulj a hivatalba. Először költözz Amerikába és hajrá!

Nem ez az első eset egyébként, hogy a Subway ilyen ajánlattal áll elő. 2022-ben valaki egy hatalmas Subway logót tetováltatott magára, szintén egy életre szóló ingyen szendvicsért.

A Business Insider egy 2020-as cikke szerint a Subway rendelkezik a legtöbb étteremmel a világ összes gyorsétteremláncai közül, bár eladásokat tekintve a McDonald’s az első számú gyorsétteremlánc.

Magyarországon egyébként necces lenne a verseny, ugyanis nem lehet bármire megváltoztatni a keresztnevet. Vicces is lenne egy Kovács Subway, nem?

Ezt láttad?

Akciófigyelő | Ha sietsz, 39 (!!!) remek játék lehet teljesen INGYEN a tiéd

×