Remek kérdés, hogy mennyire terjeszti ki a Valve.

2023.08.06. – A Valve júliusban nem igazán lassított. A Counter-Strike 2 megjelenését 2023 nyarára ígérték, ha ezt tartani akarják, akkor bizony rendesen bele is kell húzni. Múlt héten megérkezett Ancient és Anubis, a fő pályák közül már csak az erősen átdolgozott Inferno van hátra. A héten nagy eséllyel még a fentebb említett két pályát csiszolják a fejlesztők.

Sokan augusztus 21-ében bíznak, mint megjelenési dátumban. Ekkor adta ki a cég 2012-ben a CS:GO-t, melyet levált majd a CS2 egy frissítés formájában. Az elmúlt napokban azonban további érdekességekre bukkantak az adatbányászok, könnyen lehet, hogy a motorháztető alatt is változik majd a játék.

Új rangok érkezhetnek a Counter-Strike 2-vel?

A Premier mód több fejlesztésen is átesett, ám most teljesen átdolgozást kaphat. A megszokott, régi rangok helyett egyfajta ELO rendszert is kapunk, látható pontszámokkal. Jelenleg 7 fő ranggal találkoztak a fájlokban, ám könnyen lehet, hogy ezek további alrangokra lesznek osztva. Ilyennel találkozhatunk Valorantban vagy épp Rainbow Six Siege-ben is.

 

Az adatbányászok közül többen úgy tippelik, hogy a Premier mód akár teljesen le is cserélheti a jelenleg megszokott „MM” rendszert. Azt is kiszúrták, hogy dedikált szezonokkal is találkozhatunk majd Premierben, mely szintén egy hatalmas újítás lehetne. Természetesen a hivatalos megjelenésig még alakulhat a rendszer, ám öröm látni, hogy a Valve minden szinten fejlesztene a játékon.

Borító: YT

Szép, de milyen áron? – A Counter-Strike 2 új pályája a csúcsgépeket is megfekteti

×