A Warzone 2 Season 5 nemcsak a metát rázta fel alaposan a rengeteg fegyverstat változással, de új fegyverekkel is bővült a repertoár.

2023.08.05. – Kétségtelen, hogy a Call of Duty évadfrissítések mindig amiatt a legizgalmasabbak, hogy milyen új fegyver érkezik a játékba. Ez azért is lehet, hogy mert ezek a fegyók induláskor mindig a meta részét képezik, egészen addig, míg meg nem jönnek a nerfek. Így lehet ez most is egy nemrég a játékba került AR fegyverrel is, amit JGOD szerint egy ügyes beállítással

visszarúgásmentes lézerfegyverré lehet alakítani.

A friss fegyverek egyike az FR Avancer, egy AR, ami kiváló tűzgyorsasággal és elég ütős manőverezőképességgel van megáldva. Természetesen sokan még mindig próbálják megtalálni a fegyverhez a legjobb kiegészítőket, de néha jobb, ha hagyod, hogy egy szakértő megoldja ezt helyetted. Szerencsére a Warzone 2 guru, JGOD megalkotta az FR Avancerhez a „zero recoil laser” beállítást, amivel könnyen célba érhet minden lövésed.

 

Íme a loadout (szándékosan angolul, hiszen a játékban is így találod meg):

  • Barrel: 435mm FR435
  • Muzzle: XTEN Havoc 90
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Optic: AIM OP-V4
  • Magazine: 60-Round Mag

Az FR Avancer nem egy tipikus AR. Ahelyett, hogy nagy távolságból lenne kegyetlen, inkább középtávú csetepatékban érzi jól magát. Ilyenkor a játékosok kihasználhatják a fegyver mobilitását és halálos tűzgyorsaságát. A Kastov 762-vel ellentétben az FR Avancer nem rendelkezik erős TTK-val, de a JGOD loadout „visszarúgásmentes lézerré” alakítja annak, akinek kicsit nehezebben megy a célzás és a célratartás. Ez azt jelenti, hogy könnyebben lesz eltalálni az ellenfeleket, könnyebbek lehetnek a fejesek.

A WZRanked szerint az FR Avancer a Warzone 2 Season 5-ben 3,2%-os választási aránnyal rendelkezik (egyelőre), amivel a 20. helyen áll az általános népszerűségi rangsorban. Ez azt jelenti, hogy nem sokan használják még, szóval van esélyed kipróbálni.

Ha olyan player vagy, aki nehezen tudja kontrollálni a visszarúgást, néha jobb feláldozni a TTK-t a pontosságért. Az FR Avancer tökéletes megoldás erre a problémára.

Ez is érdekes:

Épp csak megjelent, de már MAGYARUL is játszható a Baldur’s Gate 3

×