Hihetetlen ellenálló képességről árulkodik az utóbbi idők néhány esete, amibe bármi beledöglött volna – nem úgy az újgenerációs Xbox.

Bizarr, de egyáltalán nem hihetetlen videó tartja lázban a konzoltulajdonosokat. Szerencsére ezúttal nem szándékos, minél látványosabb rongálásról van szó, annak címén, hogy kiderüljön, mit bír a készülék, hanem arról, hogy mire képes, miután egy lakástűzben elégett. A baleset után a romok közül kimentett Xbox Series S-en már nincs burkolat, a hűtője is leszakadt, de a lelke egyben maradt, bár finoman szólva is viseltes látványt nyújt. A készülék viszont a látottak ellenére…

 

Az Xbox News X csatornájára feltöltött videó alapján a felhasználó kiégett házából mentették ki, és nem csupán pislákol, vagy bekapcsol, láthatóan tovább működik, mintha mi sem történt volna!

Forrás: TriStar Pictures

A piaci társaihoz képest gyengébb teljesítményű, de cserébe jelentősen kedvezőbb áron is kapható eszközt rengeteg kritika érte a megjelenése óta. Sokan kiáltották ki egy rossz új irányvonal, az igénytelenebb rendszerkonfigurációra törekvés előfutárának, ami az egész 9. konzolgenerációra nézve káros lehet. Mégis, egy porrá égett lakásból és saját szétolvadt burkolatából kimentett Xbox Series S, ami tovább működik, és még egy, emlékeztet a poszt, ami korábban egy áradást túlélve volt képes ugyanerre a bravúrra, mindenképpen kalapemelést érdemel!

Amúgy nemsokára jön ez a szépség, amivel szintén a Series S rosszabb hírnevét enyhítenék:

Erre se sokan számítottak: váratlanul bejelentettek egy új Xboxot

×