Az EA Sports mindazonáltal, hogy hibát hibára halmoz évközben, a játékainak a megjelenését komolyan veszi.

Az EA Sports mindazonáltal, hogy hibát hibára halmoz évközben, a játékainak a megjelenését komolyan veszi. Nem szeretnének zsákbamacskát árulni, az előrendelők komoly előnyöket kapnak, így érthető, hogy senki sem dobja ki az ablakon a pénzét úgy, hogy nem tudja mire lehet számítani pontosan.

Erre például kiváló lehetőség az EA Play, ami nem elég, hogy extrákat ad a játékba, de időről időre kiváló bónuszlehetőségeket nyújt. Eddig a FIFA játékok esetén az előfizetők kaptak egy korai betekintési lehetőséget, ami felruházta az érdeklődőket mindennel, amire szükségük volt. Itt nem egy lekorlátozott demóra kell számítani, mint a régi időkben, hanem egy teljeskörű open accesst, aminek játékbeli korlátja nincs, egyedül a játékidő van megszabva.

 

Hivatalossá vált, hogy az EA Play előfizetők szeptember 22-től 10 órányi játékidőt kapnak az FC24-ben, ami azt jelenti, hogy még csak elő sem kell rendelni a játékot, hogy aznap bele lehessen vágni, mint az Ultimate Edition előrendelői. Persze így lemaradnak a játékosok a bónusz extrákról, viszont ettől függetlenül, ha valaki jól menedzseli az idejét, szinte mindent kihozhat a kliensből, amit csak lehet az első héten.

Ilyenkor ajánlatos csak és kizárólag a játékmenethez kötött feladatokat teljesíteni, az SBC-ket pedig a WebAppon keresztül intézni.

Ha tehát nem akartad előrendelni vakon a játékot, elég egy egyszerű EA Play előfizetés és szeptember 22-től bőven lesz lehetőséged próbálgatni és eldönteni, hogy neked való-e az EA Sports új játéka.

Ezt olvastad már?

25 éves a Wargaming – egy héten át egy csomó ingyen DLC-t vágnak hozzád

×