A WARGAMING25 esemény keretében két kézzel szórják az ajándékba vagy kedvezménnyel elérhető DLC-ket a World of Tankshoz, Warshipshez és Warplaneshez.

2023.08.04. – Nem akármekkora akciót hirdetett a Steamen a free-to-play háborús MMO-k koronázatlan császára, a Wargaming Group Limited. A starter packok mellé mostantól olyan kiegészítők csaphatók hozzá ingyenesen a játékaihoz, mint

  • a World of Warplanes – Blériot-SPAD S.510 Pack,
  • a World of Warships – 25 Years of Wargaming Free DLC Pack,
  • a World of Tanks – Wargaming Party Free Pack
  • és a World of Tanks Blitz – Wargaming 25 Pack.

A fentebb írtakon kívül nem mellékesen van egy „négy az egyben” bundle is, benne a World of Tanks – Festive Bargain Packkal, a World of Warships – USS Hill: Wargaming Anniversary Editionnel, a World of Warplanes – Blackburn Skua Mk.1 Packkal és a World of Tanks Blitz – Magic 25 Bundle-lel. Ezek együtt több mint 66 euróba (kb. 26 ezer forintba) kerülnek, de a WARGAMING25 keretében tizedáron, 6,62 euróért (2600 forintért) megkapod őket.

Forrás: Wargaming

A sok-sok ingyenes kiegészítőre és 50-90 százalékos kedvezményekre augusztus 8-ig csaphatsz le a Steamen. Ha valamikor, most érdemes alámerülni a Wargaming világába! A kiadót egyébként isten éltesse, mert óriási szerepe volt a háborús stratégiai játékok fejlődésére!

De van ebben a műfajban szuperrealisztikus élmény is:

Végre készült egy tényleg élethű tankszimulátor: itt a Gunner, HEAT, PC!

×