Ha már nosztalgia, még mélyebbre nyúl az EA Sports, ugyanis sorban érkeznek úgynevezett End of an Era Icon, vagy más néven Cover Star Icon lapok.

Ugyan jelenleg mindenki az FC24 érkezéséről beszél, még nincsen vége a FIFA 23 ciklusának. Olyannyira nincs, hogy már azt számolgatják az adatbányászok, hogy milyen novemberi lapokról emlékszik majd meg hamarosan a FUTTIES esemény.

Ahogyan tavaly, idén is egy hatalmas Best of eseményt csinált a FUTTIES-ból az EA Sports. Nem csupán agyonerősített prémium kártyák érkeznek, hanem bizony szépen sorjában meg is emlékezünk az év legjobb lapjairól. Természetesen vannak olyan FUTTIES lapok, amiket csak úgy a közösség örömére élesít a kanadai fejlesztőcsapat, viszont emellett szeretnek megemlékezni az elmúlt hónapok sztárjairól is.

S ha már nosztalgia, még mélyebbre nyúl az EA Sports, ugyanis sorban érkeznek úgynevezett End of an Era Icon, vagy más néven Cover Star Icon lapok, amik a FIFA-széria végét hivatottak megünnepelni. Azok az Icon lapok kerülnek a szóban forgó kategóriába, akik korábban felkerültek valamelyik FIFA verzió borítójára. Roberto Carlos már teljesíthető is a játékban. Sőt mi több, Carlos lapját bármikor ki is próbálhatjuk, az EA Sports ugyanis mindenkinek adott egy ingyenes Loant, amivel több mint 20 meccsen keresztül játszhatunk.

Viszont a Cover Star-folyam nem áll le, ráadásul a pletykák szerint egy újabb brazillal folytatódik a szál. Ezúttal a támadó harmadot erősíthetjük, Ronaldinho, az idei év egyik legkedveltebb Iconja kap újabb verziót, ami természetesen még jobb lesz, mint az elődjei.

 

Remélhetőleg Ronaldinho Cover Star Icon lapja is SBC-ként fog bekerülni a játékba, hiszen így mindenki lehetőséget kap arra, hogy birtokolja idővel a brazil speciális lapját. Szinte biztos, hogy nem lesz olcsó, egyenesen megkockáztatom, hogy az FC24 megjelenéséig kell majd grindolni érte, de ismerve a játékos kvalitását, meg kell, hogy érje!

Ezt olvastad már?

Online csalásra szakosodott bűnszervezet újabb tagját fogták el Miskolcon

×