Szerda délelőtt az európai régió is megkapja.

2023.08.01. – Ahogy arra számítani lehetett, kedd délután a Riot Games az NA/LATAM régiókba megkezdte a Valorant frissítését. Az európai szerverekre csak szerda délelőtt érkeznek meg a változások, ám ennek köszönhetően átfogó képet kaphatunk azokról. Néhány újdonság már korábban is ismert volt, ám úgy tűnik, hogy a Riot Games tovább szigorított néhány szabályon.

Nézzük is, hogy mit tartogat a frissítés!

Esport Hub

Dedikált felületet kap a VCT Champions, ahol a játékosok nyomon követhetik a történéseket. A korábbi információkkal ellentétbe nem egy dedikált kliens lesz, hanem in-game, azaz a játékban kap majd helyet a felület.

Party-ban sem hallani?

Mostantól akár Party szinten is némításra kerülhetnek a toxikus játékosok. Korábban csak csapat szinten tiltott a Riot Games, ám úgy tűnik, hogy radikálisabb módszerekre van szükség. Többé nem kell reportolni a rosszakaró, toxikus játékosokat, a frissen debütált Real Time Text Evaulation rendszer elvégzi helyettünk a piszkos munkát. Elég pár rossz szó, a játék máris kiosztja a Voice és Text tiltásokat, teljesen automatikusan.

Az új Bundle

A korábbi évekhez hasonlóan ismét 6167 VP-s árcédulára számíthatunk. A 2022-es csomag Phantomja után megint egy Vandalt köszönthetünk, egy szép kis melee skin társaságában. A kötelező kiegészítők sem maradnak majd ki, Player Card, Gun Buddy és Spray is a csomag részét képezi.

Vandal:

 

Kunai:

Ingyenes Pass

2022-ben már találkozhattunk vele. A játékosok egy mini, de teljesen ingyenes Pass-t kapnak, melynek teljesítésével extra kozmetikai tárgyakat zsebelhetnek be. Ezek általában kisebb kozmetikai tárgyakat és Radianite pontokat takarnak. Az egyes szintekért járó jutalmak listája a következő:

  • Level 1 ~ “Happy Octopus” spray
  • Level 2 ~ “Tearjerker” Title
  • Level 3 ~ 10 Radianite
  • Level 4 ~ “Champions Squad” Player Card
  • Level 5 ~ “One More” Title
  • Level 6 ~ 10 Radianite
  • Level 7 ~ “Octobuddy” Buddy

A frissítés magyar idő szerint szerdán, 9:00 óra környékén élesedhet az európai szervereken.

Tényleg a legjobban működő védelem? – Ennyi Valorant csaló repült eddig

×