A Loki új részeiből vágott trailer olyan, mintha egy nagy Marvel blockbusteré lenne. Tényleg csodás, de az egyik színésszel nagy baj van.

2023.08.01. – Az első évad izgalmas, vicces, látványos volt, és éppen annyit kaptunk benne Tom Hiddlestonból, amennyit kell. Ez hamarosan megváltozik, mert a 2. évadban már triplán is fel-feltűnik a színen. Csak nem lesz baj belőle. A frissen megjelent előzetes óriási látványt, mókás karaktereket, sok-sok viccet és izgalmat ígér. Tényleg: MCU-s filmekből nem jön ki ennyire ígéretes, lélegzetelállító ízelítő, ráadásul közönségkedvenc témához, időhurkos-idősíkkavarós sztorihoz nyúltak.

De van egy kis gond. Vagyis inkább egy jó nagy.

Forrás: Disney+

A Loki következő évadában újra eljátssza Kang szerepét A Hangya és a Darázs: Kvantummániában is feltűnt John Majors. A pasas egyébként remek színész és ez a velejéig gonosz, kíméletlen figura baromi jól áll neki – nem is ez a gond. Hanem az, hogy nemrég őrizetbe vették Manhattanban, mert a gyanú szerint zaklatott és bántalmazott egy nőt. A 30 éves sértettel állítólag egy családi vita hevében dulakodtak, aminek következtében a nő enyhe sérülésekkel kórházba került. Majors ügyvédei hevesen tagadták a vádakat, és az áldozat később visszavonta a vallomását, de aztán további nők kerültek elő, akiket saját állításuk szerint szintén bántalmazott. A folyamatban lévő ügyek nyilván árnyékot vetnek a színész karrierjére, meg azokra a produkciókra, amikben szerepel. Köztük van a Loki is, amiből a The Man In My Basement című mozifilmmel, valamint több katonai és amerikai focis reklámmal ellentétben nem vágták ki.

Nyilván nem is lehetett, mert annyira központi figura benne.

 

A sorozat egyelőre közepesen intenzív támadásokat kap Majors szerepeltetése miatt, leginkább a közösségi médiában, de ez aligha változtat valamin, mert a 2. évad hamarosan, október 6-án megjelenik a Disney+-on. Kang állítólag csak két epizódban jelenik meg, és ha a karakter túléli a sztorit, jó eséllyel újra castingolják a 3. évad előtt. De ehhez még nagyon jól kell teljesítenie a következő felvonásnak. Az MCU-ra rá is férne a siker a Titkos invázió leszereplése után (Rotten Tomatoes: 55%).

De olyan is van, hogy nem hibázol, mégis törölnek:

Visszataszító, de ezért törölte saját új filmjét a Disney+

×