Hamarosan érkezik egy játék, ami nem csak ingyenesen játszható battle royale lesz, de a legnagyobb érdekessége, hogy oldalnézetes.

2023.08.01. – Azt gondolom, hogy a battle royale műfajt már senkinek nem kell bemutatni, főleg mivel a műfaj nagyágyúi, a PUBG, a Fortnite, az Apex Legends és a Warzone tarolnak a játékvilágban. A battler royale azonban még ma is olyan népszerű, hogy sok más játékfejlesztő és kiadó is próbálkozik vele, több-kevesebb sikerrel. Inkább kevesebb sikerrel. Most azonban egy csapat egyedi megoldással állt elő a BR-műfaján belül.

A Side Bullet egy ingyenesen játszható battle royale shooter, ahol a játékosok egyedül vagy háromfős csoportokban harcolnak. – oldalnézetben.

 

A Side Bullet legszembetűnőbb pontja valóban az, hogy nem 3D-s, hanem side-scroller, innen a címe.

„A Side Bullet 2D-s perspektívát használ, ami lehetővé teszi, hogy mindent egy pillantással lássunk magunk körül” – mondta Seong-Uk Kim, a koreai PressA stúdió vezetője egy nemrég kiadott sajtóközleményben. „Ez egy olyan játék, amiben különböző stratégiai elemeket használhatunk a túléléshez. Az agyadat kell használnod, nem csak jó AIM kell. Egy olyan Battle Royale játékot akartunk készíteni, amelybe könnyű belekezdeni, de nehéz elsajátítani.”

Az előzetes (lásd fentebb) sajnos nem igazán mutatja be a gameplay-t, de ez a kép talán bemutatja, hogy miről is van szó. A Side Bullet a PressA szerint „még idén nyáron” PlayStation 5-re érkezik. Arról egyelőre nincs hír, hogy PS5-exkluzív marad-e, vagy más platformokra is tervezik.

Ezt láttad?

Új kép szivárgott ki a Starfieldből – ez is csak arra utal, milyen óriási lesz

×