A Bethesda az év legvártabb játékát dobja piacra hamarosan, és egy friss leak szerint azt szeretné, ha NAGYON sokáig szórakoznál vele.

2023.08.01. – A Bethesda nyílt világú RPG-je nem is az év, talán az évtized eddigi legjobban várt címe, de a PlayStation 5-felhasználók lemaradnak róla. Ez a Gaming Bible szerint a Bethesda korábbi felvásárlásának közvetlen hatására történt így, és nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Microsofttól elkezdték félteni a Call of Dutyt, miután bekopogott az ActiVision Blizzardért is. Ha a Sony nem hangoskodik, esélyes, hogy a CoD-franchise ugyanúgy Xbox Series X/S-re és PC-re költözött volna, mint a Starfield.

Forrás: Bethesda

Nem csak nagy, jó hosszú is lesz

Amíg a maratoni időtartamú Assassin’s Creed játékok fejlesztői mostanában már arra kezdtek el törekedni, hogy kurtítsák a főküldetés hosszát, a Bethesda nem erre az új trendre esküszik. A Starfield egy a napokban kiszivárgott kép alapján irgalmatlan hosszú main questet kap.

A leak az X-en jelent meg arról, hogy a Steam mekkora trófea trackert állított be a játékhoz.

A bennfentes Starfield Beyond oldal posztja tisztázza: a screent először Japánból kapta meg (ahogy az látható is a nyelvbeállításon), de aztán ugyanilyen érkezett angol nyelvű forrásból is, feltehetőleg tesztelőktől.

 

A hírcsatorna üzemeltetői azt állítják, közvetlen üzenetben érkezett szivárogtatásról van szó, és felhívják rá a figyelmet, hogy az 50, azaz ÖTVEN achievement, vagyis a játékban teljesíthető mérföldkő egybecseng a Bethesda korábbi hagyományaival. Ugyanennyi megszerezhető trófea kapott helyet például a Fallout 4-ben is.

 

A Starfield korai hozzáférési időszaka azok számára, akik előrendelték a játékot, szeptember 1-jén indul. Mindenki más számára szeptember 6-tól válik elérhetővé.

Lesz vele dolgunk:

Nyilvános a map a Starfield galaxisáról, és tényleg nagy; nagyon nagy

×