Egy PlayStation-rajongó, Christopher Benbow elképesztő egyedi külsőt készített a PS5 konzolja számára, amit a God of War Ragnarök ihletett.

2023.07.31. – Oké, oké, oké, tudom. Sok-sok különleges PlayStation 5 külső borítást láthattunk már, melyek mindegyikét egy-egy lelkes rajongó követte el. Ez azonban most valami más. Olyan God of War: Ragnarök ihletésű PS5 konzolt láthatunk, ami egy teljesen más szintjét mutatja be a borítás-készítésnek. Nem csak a kidolgozás, de a hangulat, az egyedi látásmód és a rengeteg munka az, ami különlegessé teszi ezt a darabot.

A PlayStation rajongó Christopher Benbow munkáján a legendás God of War logó, északi rúnák, sőt, illetve még két farkas is látható. A végeredmény inkább hasonlít egy tömör kőre, mint egy PS5 konzolra.

„Keményen dolgoztam ezen a képen, és nem hagytam abba, amíg teljesen elégedett nem lettem a dizájnnal és az esztétikával. Most, hogy elkészült, teljes pompájában megnézhetitek” – írta az alkotó az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christopher Benbow (@retro_licker) által megosztott bejegyzés

Ahogy a videóban is látható, az alkotó nem először mutat be különleges PS5 borítást. Íme például a The Last of Us stílusú konzol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Christopher Benbow (@retro_licker) által megosztott bejegyzés

 

Nézd meg az alkotó Instagram-oldalát, ha érdekel a téma. Emellett ne felejts el csatlakozni hozzánk a Viberen se, ahol most friss Leetes matrica-csomag is vár!

Ez is érdekes:

Magyar főgonosz a Netflix új anime sorozatában – ekkor érkezik a Castlevania: Nocturne

×