Egy LMG lehet a legjobb választásunk.

2023.07.30. – A Raven Software egy héttel ezelőtt, hétfő este jelentkezett egy váratlan frissítéssel. Általában a szezont elstartoltató vagy a szezonközi csomagok szólnak bele a játék metájába, ám ezúttal nem vártak. Gyakorlatilag az összes népszerű metafegyvert gyengítették, köztük az alig egy hetet villogó pisztolyokkal. Remek kérdés, hogy miért nem várták meg a Season 5 elejét, ám biztos nyomós okuk van rá.

A Warzone szakértői egyből alternatívák felé kezdtek el kacsingatni. Néhány olyan fegyver is visszatérhetett az utolsó napokra, melyeket pár hete még senki sem vett volna fel a földről. Nem tudni, hogy a Season 5 szerdán érkező frissítése tartogat-e további gyengítéseket, erősítéseket, de nem árt felkészülni a legrosszabbra.

Érdemes kihasználni addig a legjobb LMG-t!

Ismét eljutottunk arra a szintre, amikor egy LMG jobb választás lehet, mint a jelenleg legjobbnak számító AR fegyverek. A HCR 56 kiváló választás, ráadásul nem csak közelre, hanem távolra is befoghatjuk. WarzoneLoadout rögtön két ajánlással is jelentkezett.

Long Range

Mobility / Range

A fenti képeken nem csak a kötelező kiegészítőket, de azok Weapon Tuning értékeit is leolvashatjuk. Az értékek beállításával garantáltan a legjobbat hozhatjuk ki a HCR 56-ból. Érdemes megtolni az elkövetkezendő pár napot, hiszen ki tudja, hogy szerda estétől mi vár ránk.

Az újoncok:

Ütős trió? – Ezt tudják majd a Warzone és MW II napokon belül érkező fegyverei

 

×