A Season 5 jövő szerdán startol.

2023.07.29. – Csütörtök este az Activision ismét begyújtotta a rakétákat. Rengeteg információt megtudhattunk a szerda este érkező, Season 5-ös frissítésről. Sokan csak augusztus 9-ére várták, ám a fejlesztők máshogy gondolták. A legfontosabb változásokat, fejlesztéseket pár percen belül össze is foglaltuk, örülhetnek a Warzone és Modern Warfare II játékosok is. A fegyver nerfeket és buffokat csak a frissítés napján tudhatjuk meg, az új játékszereket azonban ideje közelebbről is megismerni. A csütörtöki bejegyzésben csak tételszerűen kerültek felsorolásra, ám a fejlesztők azóta bővebb leírással is ellátták a három leleplezett fegyvert.

Nézzük is, hogy mit érdemes tudni az újonc trióról!

FR Avancer (Assault Rifle – Battle Passból feloldható)

A fejlesztők pazar tűzgyorsaságot ígérnek, így pillanatok alatt szétszedheti áldozatait. Leginkább közepes távolságokon villoghat majd. A kezelése nem biztos, hogy a legkönnyebb lesz, ám, ha sikerül kitanulni a viselkedését, megbízható társ lehet a mindennapok során.

Carrack .300 (Sniper Rifle – Battle Passból feloldható)

Egy fél-automata Sniper fegyvert köszönhetünk a Carrack képében. Ízig-vérig távolsági harcra lett kihegyezve, így leginkább Al Mazrah térképén hasznosíthatjuk. A tűzgyorsaságra itt sem lesz panasz, így a fejlövések rizikója helyett talán érdemes lehet testre céloznunk.

M13C (Assault Rifle – Szezon közben oldhatjuk majd fel)

A népszerű M13B „testvére”, mely .300 BLK lőszerrel eteti meg potenciális áldozatait. A fejlesztők szerint az automata Assault Rifle főfegyverként, de Sniper Supportként is megállja majd a helyét. Ezt a fegyver Store csomaggal vagy küldetéssel oldhatjuk fel.

A fenti három fegyveren kívül érkezik a szezon második felében egy második SMG, egy pisztoly és egy melee is. Ezek feloldásához is in-game feladatokon vezet majd az út, ám többet nem árultak el a fejlesztők. Ezekre a Reloaded frissítés előtt nem kell számítani.

Íme a többi újdonság:

COD leleplezés, Snoop Dogg és 5 új fegyver – Ezt hozza a Call of Duty Season 5

×