Az éve eleji promókba is betekintést engedtek a leakerek a napokban, ismét jönnek a nyár legizgalmasabb és legnagyobb igazolásai.

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a FIFA-széria, ugyanis szeptember végétől nem az EA Sports ernyője alá tartozik a futballszimulátor. Azt még nem tudni, hogy a FIFA szövetség szeretné-e folytatni a szériát ez alatt a név alatt, vagy hogy számozott verziókkal terveznek-e a jövőben, azt viszont biztos, hogy az EA Sports „EA Sports FC24” névvel fogja piacra dobni a következő játékot.

Természetesen egy halom mechanikai átalakítás érkezik majd, felturbózott Hypermotion, átalakított Trait-rendszer, kigyomlált játékos pozíciók, na meg végre lehetőségünk lesz női és férfi játékosokat egyaránt irányítani az Ultimate Team módban. Végre bőven lesz lehetőségünk kreatívan csapatot építeni, az EA pedig bőven partnerünk lesz ebben.

Sőt, az éve eleji promókba is betekintést engedtek a leakerek a napokban, ismét jönnek a nyár legizgalmasabb és legnagyobb igazolásai a Ones to Watch promónak köszönhetően. Az eseményben helyet kapó játékosok fejlődő speciális lapokat fognak kapni, amik egész évben aktívak maradnak. Ha az alany bekerül egy TOTW keretbe, vagy teljesítmény alapú lapot kap (Pl. Man of the Match), az OTW kártya fejlődik legalább egy szintet. Még nem tudni, hogy változtat-e az eseményen az EA, de az biztos, hogy a rendszer eddig hasonlóképpen alakult.

 

A fenti tweetben látható az új dizájn, amit a Ones to Watch lapok fognak kapni az FC24 elején. Nagyon stílusos kártyák lesznek, amikre ugye az újfajta dinamikus képek kerülnek már, amik túlnyúlhatnak majd a lapok keretein. Nehéz nem szeretni az új stílusirányzatot, ha a játékmeneten semmit sem változtatna az EA Sports a FIFA 23-hoz képest, az FC24 akkor is jobb lenne, hiszen sokkal menőbb és szebb lenne az új játék elődjénél.

Ezt olvastad már?

10 csodálatos csalószívatás: így büntetnek a fejlesztők a cheatért

×