Nincs más választás, tovább kell állni.

2023.07.28. – Július 24-én váratlan Warzone frissítés érkezett. A fejlesztők előzetes bejelentés nélkül nerfelték a toplisták első helyezettjeit. Áldozatul esett a Cronen Squall, a Lachman 556, de az X13 és Basilisk párosa sem úszta meg. Általában a nagyobb frissítésekig ki szoktak várni a fejlesztők, ám ezúttal nem így történt. Érthetetlen, hiszen napokon belül startol a Season 5, ahol megléphették volna ezeket.

Nincs mit tenni azonban, hiszen a sebzésprofilok és értékek hétfő este már módosításra is kerültek. A játékosoknak gyorsan meg kell gondolniuk, hogy mely alternatívák felé nyúlnak. AR fronton már bemutattunk egy lehetséges trónkövetelőt, ám úgy tűnik, hogy közelharcokban is lehet jobb döntés a gyengített pisztolyoknál.

Újra felemelkedhet az FTAC Siege?

Metaphor, aki éppen pár napja árult el néhány extra infót a Warzone jövőjéről, egyből a potenciális utódokat kezdte el keresni. Több SMG, Shotgun és a pisztoly is a keze ügyébe került, ám egy kifejezetten kimagaslott a mezőnyből. A szebb időket megélt FTAC Siege ismét kiváló választásnak bizonyulhat közelre, annak ellenére, hogy egy minimális nerfet azért neki is kiszórtak a Call of Duty fejlesztői. Metaphor az alábbi kiegészítőket ajánlja a fegyver mellé:

  • Laser: 1mw Pistol Laser
  • Barrel: Supertac-VI
  • Underbarrel: Rebel-HX
  • Magazine: 72-Round Drum
  • Ammunition: 9mm Overpressured +P

Ha AR-t keresel:

Új király a csatatéren – Ezt a Warzone AR-t használd a nerfek után

×