Metaphor belekukkantott a fejlesztői változatba.

2023.07.26. – Az elmúlt napokban csak úgy záporoznak a Modern Warfare III-mal kapcsolatos információk. Akármennyire is szeretnék sokan halott játéknak tekinteni a Call of Duty-t, a valóság teljesen más mutat. Pár félig-meddig megerősített pletyka elég volt arra, hogy ismét életet leheljen a közösségbe. A szivárgásokat ráadásul a hivatalos fiókok is meglovagolják, ingyen hype-ot generálva így.

A tartalomgyártók közül nagy eséllyel már többen is láthatták, netán kipróbálhatták az új Warzone fejlesztéseket is. Metaphor is köztük lehetett, hiszen az elmúlt napokban több, fontos részletet is elárult a Battle Royale mód jövőjével kapcsolatban. Természetesen a fejlesztők bármikor belenyúlhatnak ezekbe, ám a közösség alapvetően pozitív reakciót adott az információkra.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk!

Az alábbi fejlesztésekkel találkozott a jelenlegi fejlesztői változatban:

  • Az új Warzone map nagyszerűen néz ki, sok megjegyezhető helyszínnel
  • Az új pálya Downtown része NAGYON Verdansk hatást kelt, de a 2011-es Overwatch pálya is visszaköszönt
  • A jelenlegi változatban megtalálható a Slide Cancel is, ám ne feledjük, hogy a MW II-nél is utólag vették ki, a megjelenés előtt nem sokkal
  • A grafika nem sokat változott, a MW II kicsit feljavított motorja köszönt vissza a játékosokra, az animációk lehetnének egy fokkal gyorsabbak, simábbak
  • Metaphor szerint sokak kedvenc Warzone pályája lehet majd ez
  • A fejlesztők nagy eséllyel 150 fős meccsekkel is megpróbálkozhatnak majd

Jelenleg tehát az éppen aktuális fejlesztői változatban ezek a fejlesztések élesedtek, ennél sokkal több újdonságra is számíthatunk majd az első béta alatt is. Remélhetőleg nem kell majd csalódnia a közösségnek.

Új király a csatatéren – Ezt a Warzone AR-t használd a nerfek után

 

×