Átalakulhat az élmezőny.

2023.07.25. – A Warzone fejlesztői nem fogták vissza magukat a hét elején. Míg korábban a nagyobb frissítésekre volt jellemző a nerfek, buffok elhozása, ezúttal szakítottak a hagyományokkal. Különösen fájó lehet ez a játékosok számára, hiszen kivétel nélkül népszerű, meta fegyvereket érintettek ezek a változások. A Season 4 Reloaded után felemelkedő pisztolyokat sem kímélte a Raven Software gárdája, de a népszerű M4 vagy épp a Cronen Squall sem úszta meg.

Ilyenkor természetesen egyből beindul a Warzone szakértők fantáziája. Rögtön keresik a potenciális utódokat, melyet prezentálni tudnak a követőknek. WarzoneLoadout, az ügyeletes elemző sem tett másképp. Szerencsére nem is kellett sokat keresgélnie, hiszen a fejlesztők tudatosan kiemeltek az egyik AR megerősítését.

 

Igazán ütős választás lehet a Tempus Razorbak!

Az AR kiváló választás lehet minden pályára. Ha ideális helyszínt kell mondani, akkor Vondelen, közepes távolságok esetén villoghat a legnagyobbat. A Kastov 545 mellett egyértelműen a játék egyik legjobb AR fegyvere, remek kérdés lehet azonban, hogy mire lehet ez majd elég a gyengített Cronen Squall mellett.

A fenti képen az egyik ajánlott összeállítást olvashatjuk le. Közelharcokban érdemes lehet egy SMG-t választani mellé, hogy minden távolságot le lehessen fedni. Az attachmentek mellett a kötelező Weapon Tuning értékek sem maradnak ki, hogy a fegyver teljes erejét ki lehessen aknázni.

Váratlan és kemény Warzone nerf érkezett – A legjobb fegyvereknek annyi?!

×