Szomorú hírrel jelentkezett mindenki kedvenc atyája, Zsoze.

2023.07.28. – Aki aktívan követi az egyetlen és hamisítatlan atyánk, Zsoze munkásságát, az valószínűleg találkozott már a Leettel közös NBER márkával, ami alatt nem csak energiaital és üdítő nedűk folynak, hanem király mörcsök is pörögnek, illetve egy budapesti neonbár is működik. A kívül-belül Zsoze-hangulatot árasztó bárban a megnyitása óta bitang mennyiségű sör – na meg Üccsi is – legurult a betévedő arcok és rajongók garatján, akik alkalomadtán magával a Zsizinátorral is összetalálkozhattak egy-egy alapozás közepette – ha épp nem egy klipet forgat a pult előtt.

Ez azonban hamarosan megváltozhat.

A 62. Botkasz, amiben a nézők bármit kérdezhettek atyánktól, egy közérdekű bejelentéssel indult: Zsoze szomorúan adta hírül, hogy

az NBER Bár elhasalhat.

 

Erre sajnos – a megváltozott gazdasági helyzetben, az ultramagas rezsiköltségek közepette – valóban lehet reális esély. Ugyanakkor még nincs minden veszve. Mivel mi is be vagyunk csatornázva ezen a téren, megkérdeztük erről a bár közvetlen vezetőségét is, akik elmondták hogy gőzerővel dolgoznak a NBER Bár megmentésén, ami ugyan nem garancia semmire, de látnak lehetőségeket a további működésre – még ha szűkösen is.

Ez nyilván Zsozenak is szívügye, így a rajongók abban tudnak segíteni, ha a barátokkal, ismerősökkel, haverokkal közös laza szabadidejükben az NBER Bárba látogatnak. Hogy pontosan mikor körvonalazódik ennél is pontosabban az állandó neonfényben úszó hely jövője, azt egyelőre nem tudni, de mindenképp érdemes lesz követni Zsoze adásait, ahonnan első kézből fogtok megtudni mindent, de természetesen mi is be fogunk róla számolni.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Erre vágytál? – Elkészült a maszturbátor, amit az agyaddal irányíthatsz

×