Megint spórol neked egy kis nyári költőpénzt az Epic Games azzal, hogy nulla forintért vág hozzád két jópofa időgyilkos game-et.

2023.07.28. – Az Epic Games az augusztusban is folytatódó akciósorozata részeként ismét felold két játékot, ami augusztus 3-10-ig válik ingyen elérhetővé. A kiadó jó szokásához híven kötöttségek nélkül ajándékoz. Erre a két game-re csaphatsz le hamarosan:

Bloons TD 6

Ez egy felső nézetes stratégiai játék, amiben akár három másik barátoddal is összeállhatsz, hogy kooperatív módban létrehozz egy többféle majomfajból és építményből, illetve különböző csapdákból álló védelmet. A lényeg, hogy minél hatékonyabban megakadályozd a Bloons néven ismert ballonszerű objektumok kijárathoz jutását. A Bloons TD 6 bevezet újfajta majmokat, az úgynevezett „Hősöket”, amelyek szinteket lépnek és erősebbé válnak az idő múlásával – meg persze a játékban használt valuta segítségével. A majmok mindegyike más-más szerepet tölt be. Többféleképpen befolyásolhatják a Bloonokat, például kipukkaszthatják vagy lelassíthatják őket, esetleg növelhetik velük más majmok erejét. A Bloonok elpusztításáért virtuális pénzt kapsz, amiből további védelmet vásárolhatsz, vagy fejlesztheted a meglévőt.

 

Loop Hero

Loop Hero egy 2021-es, végtelen RPG, amit az orosz Four Quarters stúdió fejlesztett és a Devolver Digital adott ki. A játék egy véletlenszerűen generált világban játszódik, ahol a játékos kártyák elhelyezésével változtatja meg a világot, ahelyett, hogy közvetlenül irányítana egy-egy karaktert. A történet a világ vége után kezdődik. A bevezető párbeszéd elmagyarázza, hogy egy gonosz Lich eltörölte a valóságot és minden benne lévő dolgot. A hős egy kis táborban ébred, majd egy ösvényre lel, és elindul, hogy megpróbálja újjáépíteni a világot. Útközben találkozik más túlélőkkel, akik vagy segítenek neki a világ újjáépítésében, vagy kétségbeesésükben megtámadják, mert azt hiszik, hogy az életükre tör.

 

A Bloons TD 6 3860, a Loop Hero pedig 4140 forint helyett lesz ingyenes és örökre megtartható az Epic Games jóvoltából, ha augusztus 3-a 17 órától kezdve egy héten belül letöltöd.

Addig ezekre marnánk rá a helyedben:

Akciófigyelő | Két szédítően kiváló sci-fit töltögethetsz ingyen az Epic Gamestől

×