Egy stratégiai, egy shooter – nagyon kielégítő párosítást vág hozzád az Epic Games Store a következő díjmentes időszakban.

2023.07.21. – Az Epic Games nagyon szeretné, ha jobban szeretnéd, ezért minden héten kiad ingyenes címeket, amivel próbál minél hűségesebb felhasználójává tenni. A következő akciós időszakban sem lesz másképp:

Homeworld Remastered Collection

A Gearbox Software és az Aspyr Homeworld és Homeworld 2 játéka, újragyúrva, még látványosabb megjelenéssel. A remasterelt címek úgy jelennek meg először az Epic boltjában, hogy rögtön egy csomagban kapod meg őket. A modern játékosok és újabb operációs rendszerek által elvárt kifinomult rendereléssel, sőt, újrakevert zenével és az eredeti szinkronhangok teljesen új hangfelvételeivel kapod meg a Homeworld címeit.

 

Ismerd meg az epikus űrstratégiai játékok mezőnyének azt a két darabját, amelyek újradefiniálták az RTS műfajt! Építs saját űrhajóflottát, és irányítsd több mint 30 single player küldetésen keresztül, de természetesen van multiplayer mód is. Válassz egységtípusokat, flottaalakzatokat és mindig más-más repülési taktikát, bármilyen stratégiai helyzethez!

Severed Steel

Még egy kis sci-fi – az immáron minden platformra, PC-re pedig hamarosan ingyen is elérhető Severed Steel egy látványos űrlövölde, a Greylock Studio boszorkánykonyhájáról. Ez egy szépen stilizált FPS singleplayer, szétrombolható környezettel, szédítő tempóval és mozgásokkal.

 

A főhősöd érdekes módon egy félkarú lány, aki viszont a hiányzó végtag helyére szerelt különböző pusztító fegyverekkel hatékonyabb harcosnak tűnik bárki másnál. Ehhez nagyban hozzájárul a speciális felszerelés is, amivel összetett parkour mutatványokra, falon szaladgálásra, irányított zuhanásra, szaltókra, becsúszásokra is képes vagy.

A Homeworld Remastered Collection az Epic Games Store egyik új belépőjeként, míg a Severed Steel az eredeti 6900 forintos ára helyett lesz ingyenesen tölthető és örökre megtartható, július 27-e 17 órától egy héten át.

Addig is ezek vannak még:

Akciófigyelő | Ezt a 29 (!!!) fantasztikus játékot most teljesen ingyen berámolhatod

×