Jó hangulat uralkodhat a főhadiszálláson.

2023.07.25. – A fejlesztőktől nem idegen, hogy valamilyen easter egget, titkos jelet hagynak játékon belül. Ez jelenthet egy konkrét mechanikát, de sok esetben egy-egy eldugott tárgy, textúra hordozza ezeket az üzeneteket. A Valve javában a Counter-Strike 2 frissítésein dolgozik, szinte minden héten jelentkeznek valamilyen aprósággal. Ezúttal Overpass és Vertigo várja a játékosokat.

Azt hihetnénk, hogy az első napokban mindent megtaláltak már az adatbányászok, ám nem is tévedhetnénk nagyobbat. Még a hétvége folyamán is rengeteg bugot és fejlesztést szúrtak ki a játékosok. Nem véletlen, hiszen hét közben kevesebb ideje van sokaknak ezekre. A Valve korábban is rengeteg vicces utalást helyezett el a játékaiban, ezúttal sincs ez másképp.

Segítségért kiált az egyik programozó!

Az alábbi üzenet olvasható Vertigon:

„A nevem Jakob, Magnarral dolgozom. Ő egy szemét, gonosz fickó. Kérem segítsen. Nem biztosít számomra mosdószünetet, amíg be nem fejezem ezeket a pályaelemeket. Ha valamiért kapcsolatba lépne veled, akkor pánikolj és hívd a 911-et.” 

Sok valóságalapja nem lehet ennek az üzeneteknek, inkább csak egy vicces, fejlesztői gegről beszélhetünk. Tényleg éles szem kellett ennek kiszúrásához, távcsöves fegyverrel is alig olvasható a felirat. Remélhetőleg a héten újabb frissítés érkezik, hiszen egyre közelebb a nyár vége.

Közben a csalók sem pihennek:

A Counter-Strike 2 csalói az új Overpasson sem fogják vissza magukat

×