Újabb bizonyíték szivárgott ki arra vonatkozóan, hogy az idei Call of Duty játék a Modern Warfare 3 lesz. A logó pedig így nézhet ki.

2023.07.25. – Gondolom, minden Call of Duty rajongó nagyon várja már, hogy végre az Activision bejelentse: milyen játékot kapunk 2023-ban. Az elmúlt időszakban egyre több pletykát láthattunk arra vonatkozóan, hogy a cím a Modern Warfare 3 lesz, amire most nem csak egy szivárgást, hanem egy erős fejlesztői utalást is kaptunk.

Nemrég a Twitteren jelentek meg egy közelgő Monster Energy és a Modern Warfare 3 közös promóciós képei, amiből egyértelműen kiderül, hogy milyen lesz az MW3 logója.

 

A promóciós anyagon tehát a játék logóját is láthatjuk, illetve a főszereplő Captain Price-t, valamint a háttérben, egyes rajongók szerint a sorozat főgonoszát, Vladimir Makarovot. Nos, ez ettől még lehet kamu, simán készíthetett valaki ilyen promóciós anyagokat poénból.

De most jön két csavar. A hivatalos Call of Duty Twitter oldal látszólag beismerte a dolog hitelességét, hacsak nem ők is poénkodni akarnak. Azt írták: „Húúú. Hétfő. Van valakinek egy energiaitala?”

A második csavar. A 2023-as Call of Duty a hírek szerint a tavalyi Modern Warfare 2 folytatása lesz, a fejlesztést pedig a Sledgehammer Games vezeti. Ezt az Activision látszólag megerősítette a múlt héten, amikor közölte, hogy a Modern Warfare 2 operátorai, fegyverei átkerülnek a sorozat idei, hivatalosan még nem bemutatott új részébe. A Sledgehammer Games pedig órákkal ezelőtt lecserélte a Twitter borítóképét erre:

A három vörös csík elég egyértelmű jelzésnek tűnik arra, hogy valóban a Modern Warfare 3 érkezik. A játékot elvileg valamikor augusztusban leplezik le.

Ezt láttad?

Érkeznek a szöveges posztok TikTokon is – de minek?

×