Különleges promóció startolt el.

2023.07.24. – Sem a Microsofttól, sem pedig a Sonytól nem idegen, hogy limitált kiadású kontrollerekkel jelentkezzenek. Ezek extra tulajdonságokat, fejlesztéseket nem kapnak, csak színvilágukban különböznek az alap változatoktól. Úgy tűnik azonban, hogy a Microsoft ezúttal emelné a tétet. Mindezt egy közös kollaboráció kapcsán tennék, ötletes és kifejezetten egyedi módon.

A legújabb Teenage Mutant Ninja Turtles / Tini Nindzsa Teknőcök film mozikba kerülésének alkalmából jött létre az új kontroller. Ha elsőre nem értenéd a pizzás tematikát, egy kicsit segítünk. A TMNT képregények, filmek, sorozatok főszereplőinek kedvenc étele a pizza, így kerülhetett képbe a kontroller kitalálása során. A pizzaszag mellett a teknősök átváltozásáért felelős radioaktív, zöld nyálka adta a fő irányvonalat az exkluzív vezérlő megtervezésekor.

Diffúzor szolgáltatja a kellemes illatot!

A Microsoft a kontrollerekre szerelt egy illatdiffúzort, mellyel otthon leginkább elektronikus illatosítók esetében találkozhatunk. A szokásos aromák helyett a cég nemes egyszerűséggel pizzára hasonlító illatjegyeket kevertetett ki a szakembereivel. Üröm az örömben, hogy csak úgy nem lehet megvásárolni a kontrollert. A Microsoft korlátozott darabot gyártott, ezeket pedig egy sorsoláson lehet megnyerni.

A hazai aloldal egyelőre nem élesedett, így kicsit kérdéses, hogy Magyarországról részt vehetünk-e a fentebb említett nyereményjátékon. A hivatalos szabályzat alapján egyébként nincs kizáró ok. Ennek megfelelően az alábbi feltételeket kell teljesíteni:

Forrás: PCFórum

Sok szerencsét!

Gamer számítógéppé modolták a Nintendo Switch-et – Még a GTA V is fut rajta

×