Tétmérkőzéseken is előszeretettel használják.

2023.07.23. – Az elmúlt napokban zajlanak a World Series of Warzone 2023 eseményei. Az utolsó kvalifikációkra már csak 20 kiadandó hely maradt. A tét nem volt kicsi, hiszen a szeptember 16-án startoló döntőre juthattak be a játékosok. A Grand Finalt Londonban rendezik a Call of Duty és Activision munkatársai, a végjáték bizony már teljesen offline formában történik majd.

FaZe Swagg, SuperEvan és Zcolorss triója is küzdött a hétvégén múlt héten. A próbálkozásuk szerencsére sikerrel zárult, utazhatnak kora ősszel az Egyesült Királyságba. Swagg neve ismerős lehet, hiszen a profi játék mellett gyakran tanácsokkal is ellátja a közösséget. Most sem volt ez másképp, elárulta, hogy milyen összeállítással vágtak neki a harcoknak. Ez bizony már az a szint, ahol minden egyes attachment számít.

Ismét tarol a Cronen Squall?!

A Lachmann Sub mellé a májusban gyengített fegyver került. Pár hétig valóban nem tündökölt teljesen fényében, ám a Season 4 Reloaded bizony ismét életet lehelt a Battle Rifle-be. Jelenleg a leggyorsabban ölő, távolra is hatékony fegyver a játékban, így bárki számára kötelező választás lehet. Swagg az alábbi kiegészítőkkel használta a tétmérkőzéseken:

  • Barrel: HR6.8 Barrel
  • Muzzle: Sakin Tread-40
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56
  • Optic: SZ Recharge-DX
  • Magazine: 50-Round Drum

Vondelre ez a legjobb? – Így szereld fel a sokarcú Warzone daragépet

×