Talán nem is kell más erre a pályára.

2023.07.22. – A múlt heti Warzone Season 4 Reloaded frissítés után mindenki csak tapogatózik. Nem véletlenül, hiszen a fejlesztők egyértelmű nerfeken és buffokon kívül szinte minden kategória minden fegyveréhez hozzányúltak. Kis túlzással egy teljes meta újrakezdéssel állunk szemben. Az Actvision mérnökei azt akarják, hogy minden egyes kategóriának létjogosultsága legyen a szervereken.

Az AR-SMG-Sniper háromszögből azért nem egyszerű kitörni, de LMG és BR fegyvereket is láthatunk villogni. Az elmúlt napok elemzései után pedig úgy tűnik, hogy Vondelen éppen egy Battle Rifle lehet az egyik legjobb opciónk. Ráadásul rögtön két javaslattal is ért WarzoneLoadout, ebből is hamar leeshet, hogy egy több arcú fegyverről beszélhetünk. A fegyverhez némi skill azért nem árt, ám ha sikerül megzabolázni a visszarúgást, akkor nem igazán van párja jelenleg a szervereken.

Nézzük is, hogy milyen kiegészítőket érdemes aggatni a TAQ-V-re!

Iron Sight – Közepes távolságokra

Long Range – Messzire is

A kiegészítők mellet a szokásos Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk, hogy a maximumot hozhassuk ki a rendelkezésre álló lehetőségekből. Természetesen egy kis módosítás mindig belefér, de kiindulási alapnak tökéletes mindkét variáns.

Ingyen skin jöhet?

Így húzhatod be az Amazon Prime Patkány-csomagot a Warzone 2-ben

×